Mit tegyek, lehet ebből gond, hogy még a gyárilag beszerelt lengéscsillapító van a régi '99-es Swiftemben?
Idén Márciusban vettem az autót, szervizkönyves 1999 8.ik havi Suzuki Swift. Megnéztem az első lengéscsillapítót és a "BERVA EGER HUNGARY" felirat van rajta beütve. Tehát az van beleszerelve amitől tartottam, a rozsdásodó lengéscsillapító.
Mit tegyek, próbálkozzam egy Suzuki márka szerviznél hátha kicserélik ingyen, vagy levél nélkül esélytelen a dolog? Mit tegyek? Mit lehet tenni? vagy sok pénzbe fog ez a csere kerülni nekem?
Az autóban lévő első lengéscsillapítót megnéztem és tényleg nagyon rozsdás már. Mit tudtok tanácsolni?
Linkek:
Szerintem vidd el cserélésre. Nekem hálistenenk '96-os saját Suzukim van.
18F
Simán vidd be a Suzukihoz, alvázszám alapján beazonosítják, hogy volt-e már cserélve és ha még nem volt és benne van a visszahívottak között ki fogják neked cserélni ingyen ne aggódj!
Ha esetleg neked kell cserélni akkor sem túl nagy összeg, utángyártott telóval 30 rugóból simán kicserélem neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!