Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van élet a BMW után?

Van élet a BMW után?

Figyelt kérdés
911-bol megint visszaultem egy M3-asba, de már a V8-ba és meg vagyok dobbenve, hogy mennyire egyértelmuen jobb kocsi mint a Porsche volt és egyáltalán, hogy mennyire szerettem az osszes BMW-met. Most úgy érzem, hogy nincs semmi más kocsi ami ennyire komoly lenne ilyen olcsón. Tévednék?

2015. okt. 10. 12:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Ha ült is valaha 911-esben, minden bizonnyal a leggyengébb változatban ülhetett, és az gyengébb mint az M3. De az is tuti, hogy a gyenge 911-est nem adnám 2 M3-ért sem.
2015. okt. 10. 16:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Haverom Carrera-ja volt nálam egyszer 4 napig,mert elvesztett egy fogadást. Sima Carrera is meglövi az m3-at , előbb írtam le,hogy miért.. Na de aki életében nem tanult semmilyen műszaki tudományt,azzal érdemes itt aztán vitatkozni.
2015. okt. 10. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja és,ha a kérdezőt nem érdekli a műszaki oldala a dolognak,csak az élmény.. Akkor annyit tudok írni,hogy nekem elég nagy (és szoktaln) élmény volt a hátul dorobló boxer hangja , elég nagy élmény volt kanyarodni vele, úgy,hogy rakta a hátulját , nagy élmény volt A8 és 7-es BMW mellé odaállni , ezzel a relatíve kis autóval , aztán a rajtnál meg röhögni. Jó érzés volt szórakozóhely előtt is, otthagyni és csak figyelni,mi az emberek reakciója , és nézni,hogy a BMW mellett elsétálnak , addig itt kiszállva a taxiból a csajok (akik egyébként szerintem nem sokat értetek az autókhoz, de ez ugye pl. itt az oldalon se feltétel..) elkezdtek fotózkodni vele.

Most tisztán a szubjektív tapasztalatomat írtam ,és szót nem ejtettem műszaki kérdésekről, mert az uyge itt egyeseket (mint megtudhattuk) úgysem érdekel.

2015. okt. 11. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!