Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó? Lent

Első autó? Lent

Figyelt kérdés

Első autóm lenne. Szerintetek melyiket érdemes megvenni ? Vagy miért nem érdemes ?

Max. 1 milliót költenék rá.

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 21. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:

2.5 TDI felejtős, A6 1.9 TDI szintén.

Ebből a legértelmesebb a B5 1.9 TDI, de én abból is inkább egy 1.8 benzinest vennék.

2015. márc. 21. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:

B5-ből jó az 1.9 PD TDI és az 1.8 5V is.

A6-ből inkább 1.5M környékén nézelődj, olyan árban már lehet találni jót, bár lehet ezek közt is jó, élőben látni kell, át kell nézetni.

2015. márc. 21. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudom,de ez az 1.9 Diesel csak 110 lovas az én mazda 3-am pedig az 1.6-os motrával 109 lovas.Ha fej-fej mellet haladnánk simán lemaradnál a nagyobb kaszni miatt...csak a nagyobb fogyasztással maradnál.Már csak ezt figyelembe véve nem kellene egyik sem,az meg pláne,hogy nem is tetszik.

Én inkább a 320-318-as BMW-t nézegetném

[link]

[link]

Vagy a VW Passatokat

[link]

[link]

2015. márc. 21. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Az csak jó, ha egy motor nincs kihegyezve, jót tesz az élettartamának (ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Mazdáé nem fog sokáig tartani!).

Egyébként én, mikor tavaly nézegettem a BMW-ket 1.2 alatt nem igen volt normális darab, de ugyanaz érvényes erre is, mint amit az A6-ra mondtam. Lehet, hogy csak én nem követtem az ármozgásokat és ennyivel olcsóbb lett minden?

Amúgy igen, a legtutibb választás a B5 Passat lenne, 1M-ért dízelből is gyönyörűt kapsz (bár már lehet az is olcsóbb :D), benzinesből meg végképp, 7K-ért is vannak jók. Az 1.6-os alap motor is jó, összességében pedig a kasznihoz leginkább illő, az 1.8 5V motor. A családban van mindhárom említett és jó autók.

2015. márc. 21. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!