Első autó? Lent
Első autóm lenne. Szerintetek melyiket érdemes megvenni ? Vagy miért nem érdemes ?
Max. 1 milliót költenék rá.
2.5 TDI felejtős, A6 1.9 TDI szintén.
Ebből a legértelmesebb a B5 1.9 TDI, de én abból is inkább egy 1.8 benzinest vennék.
B5-ből jó az 1.9 PD TDI és az 1.8 5V is.
A6-ből inkább 1.5M környékén nézelődj, olyan árban már lehet találni jót, bár lehet ezek közt is jó, élőben látni kell, át kell nézetni.
Én nem tudom,de ez az 1.9 Diesel csak 110 lovas az én mazda 3-am pedig az 1.6-os motrával 109 lovas.Ha fej-fej mellet haladnánk simán lemaradnál a nagyobb kaszni miatt...csak a nagyobb fogyasztással maradnál.Már csak ezt figyelembe véve nem kellene egyik sem,az meg pláne,hogy nem is tetszik.
Én inkább a 320-318-as BMW-t nézegetném
Vagy a VW Passatokat
Az csak jó, ha egy motor nincs kihegyezve, jót tesz az élettartamának (ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Mazdáé nem fog sokáig tartani!).
Egyébként én, mikor tavaly nézegettem a BMW-ket 1.2 alatt nem igen volt normális darab, de ugyanaz érvényes erre is, mint amit az A6-ra mondtam. Lehet, hogy csak én nem követtem az ármozgásokat és ennyivel olcsóbb lett minden?
Amúgy igen, a legtutibb választás a B5 Passat lenne, 1M-ért dízelből is gyönyörűt kapsz (bár már lehet az is olcsóbb :D), benzinesből meg végképp, 7K-ért is vannak jók. Az 1.6-os alap motor is jó, összességében pedig a kasznihoz leginkább illő, az 1.8 5V motor. A családban van mindhárom említett és jó autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!