Mennyiért lehet bérelni Lada VFTS-t 1 raliversenyre?
Bérlést felejtsd el. Senki nem foglya odaadni.
Nem tudom milyen helyen laksz, de ha városban és nincs közelben földút akkor az "szívás".
Kezdésnek egy olyan Lada (ha már VFTS) aminek a motorja jó és nem kell rá vigyázni. Valami 40ezres. Azzal lehet ügyeskedni a földes úton. Vezetés nem tudom mennyire megy, de haverjaimból kiindulva csak óvatosan kezdj neki aztán lehet haladni felfelé a sebességgel. Ez azért kell, mert némi tapasztalat nélkül versenyen semmit nem fogsz elérni. Aztán erre is lehet költeni. Én 30ezerért jutottam hozzá egy Ladához, de már több mint ennyit rá is költöttem. Benzinről meg ne is beszéljünk.
Ha már komolyabban akarsz vele foglalkozni, akkor jó lesz találni valami komoly munkát is. Egy kezdő autót lehet venni 200-300 ezerért, amivel tudsz indulni versenyeken.
Egy-egy verseny sem kis összeg. (Eljutás,nevezés,benzin és rosszabb esetben a verseny utáni javítanivalók)
Ezután jönnek a még komolyabb dolgok. Amikor már csak ennyibe kerül egy motor, stb.
Ja! És ennek a negyede nem fog visszajönni. Szóval ilyen ez a rallyzás. Ezt csak az csinálja szerintem akinek ez az élete.
Kérdező,ébredj fel mert nagyon az álom zónában mozogsz.....
1)senki nem fog csak úgy egy teljesen kezdő vadidegennek odaadni egy több millás versenyautót,hogy na nesze itt van menj azt boldoguljál.....még akkor sem,ha adsz kauciót(már ha egyáltalán van annyi pénzed)
2)egy versenynél nem annyiből áll a költenivalók listája,hogy 20 liter benzin azt jó napot....arra a versenyre el kell jutni,nevezési díj,benzin,gumik,egyéb alkatrészek amik megadhatják magukat....mert annál szarabb nem sok van mint mondjuk(maradjunk a ladánál)ha kikönyököl az első talpas az első kanyarban,azt oda az egész nap,meg egy csomó pénz,mert fél óra lenne megcsinálni legrosszabb esetben is,de nincs nálad hozzá semmi
3)az hogy most pár tízezerért veszel magadnak valami lomot,a határban elökörködni a haverokkal éppen jó,de azon kívül sok másra nem való
4)magyarul:ebbe az egészbe csak akkor van "értelme" belekezdeni,ha kimeríthetetlen anyagi háttérrel rendelkezel......mert az autóversenyzést csak szívből,meg rengeteg pénzből lehet amatőr szinten csinálni
Olyan levélre nem jon válasz amit nem adnak fel, szóval menj és csináld, ne hallgass az okosokra, csak azt nézd, hogy mi a célod.
Egy veled egyidos fiatal srác haverom 150E-ért bérel egy ilyen Hondát versenyenként és ebben benne van a navigátor, a gumi meg a benzin is.
Nem kis pénz, de egyáltalán nem egy elérhetetlen dolog. Kulonosen akkor ha ez az álmod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!