Hogyan tudom az idegességet csökkenteni?
Szerdán lesz a forgalmi vizsgám (b kat.) és már most idegeges vagyok! Félek, hogy ezért bukok majd meg mert remeg a kezem lábam......
Tudom, elkell felejteni hogy ott ül mögöttem a vizsgabiztos, de azért ez nem annyira egyszerű!:(
Aki igy van/volt vele , hogy "csillapította" az idegességet?
Sikerült a vizsga?
Tanácsokat szivesen fogadnék! Köszi!:)
Köszi!!
A rutin az nagyon könnyű!Annyira nem veszik komolyan a vizsgabiztosok sem!:)
Drukkolok neked!:)
Ideges vagy és ezért buksz meg.Ideges vagy hogy lehet megbuksz.Amiért ideges vagy elszúrsz valamit és azért buksz meg! Én is pár hónapja vizsgáztam nagymotorra. Leültem , lenyugodtam és mondtam : Nekem kell az a jogosítvány és nem vagy hajlandó több pénzt beleölni( nem húztak meg 1x sem)
Olyan típus vagyok h. elötte 1 nagyon picit izgulok de amikor itt az idő( mondjuk vizsga) tök nyugodt vagyok. Még bókolok is a vizsgabiztosnak.Hiába mondom h. nyugodtan ezzel sztem nemsokra mész. Ha van érzéked és kell a jogsi úgyis megszerzed...Sok sikert! ;)
Naná, hogy kell! Már kb 10éves korom óta ezt akarom!!!!!
És azért 11ezres vizsgadíj mellett , nem túl jó dolog megbukni!
Ez jó, majd mondogatom magamban , hogy igen is kell a jogsi!:)
Köszi!:)
nem éri meg idegeskedni, mert akkor tutira elrontasz valamit és megbuktatnak
javaslom vizsga előtt zöld tea fogyasztását
Köszi, hogy irtál!
Sajnos nem sikerült! Pedig végig tökéletesen vezettem és az utolsó 10percben buktam el!!! Annyira dühös voltam!
Ja és abszolut nem izgultam!
Majd a következő sikerül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!