Mivel lehet csökkenteni az olajfogyasztást egy autóba?
Figyelt kérdés
94es Golf III Variantom van. 1.8 benzin. Jelenleg Aral blue tronic sae 10w 40-es olaj van benne és hát mit is mondjak 3 hónap alatt egy liter olajat beletöltöttem. régebb nem ette, most kezdte el ennyire...miért? Mit tehetek, vannak valami potlók vagy valamik amivel kiegyenlíthetem a dolgokat? mintha hallottam volna olajpotlokról vagy micsoda. Vagy azt is ajánlják hogy próbáljuk meg cseréljünk más olajat pl castrolt. Vélemények?2010. dec. 25. 11:20
1/3 anonim válasza:
Hát, ha eszi az olajat akkor elég komoly gond lehet.
Szoktak ilyenkor "vastagabb" olajat beletenni, ami nem tud annyira elszivárogni az illesztéseknél. De ez csak ideig óráig jó megoldás csupán.
Ha továbbra is eszi az olajat irány a szerviz mert a kocsid kora már önmagában ok lehet egy generál szervizre.:(
2/3 anonim válasza:
Vagy eszi az olajat vagy valahol elfolyik. Először nézd meg, hogy ha folyik, akkor hol. Ha sehol semmi akkor kopás.
Szelepszár szimering, dugógyűrű stb. Ha pedig most először van benne másik fajta olaj és csak azóta eszik, akkor válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!