Mi lehet az oka, hogy az 1.4-es Skoda Fabiank motorja hidegen és melegen is dadog, valamint hirtelen gázadásnál nem gyorsul, inkább megtorpan?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 22:58
11/20 A kérdező kommentje:
1.4 mpi
2010. márc. 15. 22:02
12/20 lodarazs válasza:
Először a gyertyákat kell kicserélni, ha megmarad a jelenség akkor trafót is. Más nem lehet.
13/20 anonim válasza:
Már bocs ez f@szság! Addig cserélsz amíg megtalálod a bajt?! És ha 80 ezer ft-nál lesz meg a z 5 ezer ft-s hiba... Na akkor mi van???
14/20 lodarazs válasza:
Ezért javasoltam először a gyertyacserét.Az nem drága, a trafó az drága... E két dolgon kívül MÁS NEM okozhatja ezt a hibát.
15/20 anonim válasza:
számtalan dolog okozhatja még!
gyertyakábel, szűrődugulás, lamdbahiba, jeladóhiba..
16/20 lodarazs válasza:
Még a rossz benzin okozhat ilyen hibát. Bocs, hogy próbáltam segíteni a kérdést feltevőnek, ez legközelebb nem fog előfordulni, találgassatok nyugodtan nemlétező gyertyakábelekről, egr szelepről stb.
17/20 anonim válasza:
Rossz benzin ahogy elöttem is irták, vagy elszált az egyik hengered?!?! átlag 4000 es fordulatszámnál is elöfordul ien?! mikor nekem ez volt, és 4000 fordulatszámmal közlekeddtem amég nem csinálták meg nemvoltak ien gondjaim:D:D
18/20 anonim válasza:
Sok a benzin, állítsd be az adagolód vagy vidd el szerelőnek
19/20 anonim válasza:
Sajnos 1-2 hozzászóló túl okos.
Miért nem lehet más baja az autónak,csak a gyertya meg a trafó?
Én is próbáltam mindent.Nem jött be.Hibakód nincs, autó dadog fuldoklik.
Ac pumpa csere oldotta meg a bajt.
Csak ennyit akartam hozzátenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!