5. 0i bmw-t mit akarnak folyton előzgetni a kisebb suzuki és opel autók?
Dinamikusan szoktam menni, de a sebesség korlátokat betartom.
De mit látok folyton, mindig valami suzukis fiatal, vagy corsás nő akar lenyomni.
Valahogy 90-95 km/h felett még rám kell előzni, de átlagban mindig ezek a fajta kocsik.
Ha meg néha nyomok egy kövéret, és felhördül a v8as, csak csodálkoznak.
Miért közlekedik így az átlag autós?
A nyaktól felfelé, koponyacsont alatt hiányzó köbcentiket nem lehet motorháztető alatti köbcentikkel pótolni. A kérdező élő példája ennek.
Ha valóban nem érdekelné hogy ki előzi meg, nem állna bosszút azért, mert meg merte valaki előzni az ő szentséges szar vasdarabját.
Amúgy tipikus vérpistike, mert akinek telik germánvényócra, az nem ide irogat.
Nem kell ehhez bmw, elég egy erősnek kinéző másik autófajta, hogy előbújjanak a keménykedők.
Több okuk is lehet rá:
1.Azt hiszi, hogy az ő autója is van olyan gyors és erős, az eszébe nem jut, hogy a másik erősebb autóval közlekedő valójában nem padlógázzal száguldozik (mint ő) hanem valószínűleg negyed, vagy félgázzal.
2.Az önkéntes rendőrbácsi-néni, aki amúgy személyiségzavaros, amint elhúztál mellette, átkapcsol elfogó vadász üzemmódba és rádtapad amennyire csak tud. Ő is azt gondolja, hogy na akkor most már az ő autója is van olyan gyors, mint a tiéd, persze ő padlógázzal erőlködik, te pedig félgázzal suhansz.
3.A harmadik fajtát a kisebbrendőségi komplexus hajtja, neki meg kell mutatnia, hogy ő és az autókája is ér valamit. Ha megelőznéd, akkor úgyis vissza fog előzni a padlógázas módszerrel, ha hagyod neki és miért ne hagynád ha egyszer veszélyesen kacsázik melléd az autójának a teljesítőképessége határán. Te elengeded, akkor majd jól megírja büszkén az interneten, hogy milyen nagy német/amerikai/stb nagyautóst alázott meg és hogy milyen szrok és lassúk azok a nagy németautók, amiknek a gazdái amúgy szerinte bunkók és közveszélyesek is. Az okosabbja csak nevet rajta, mert tudja, hogy ilyen dolgokat mondat az emberrel a kisebbrendűségi komplexus.
12-es!
Mindent leírtál amit gondoltam.
Erre még én se jöttem rá.
Mindig az ezres és 1.2es tulajok erősködnek velem is.
Pedig enyém csak sor6.
Istenem :D tényleg látszik hogy koponya alatti köbcenti hiányt nem lehet pótolni motorháztető alatti köbcentikkel....
Nyilván vannak azok a kisautós racerboyok akik az ezres puntónak is kinyomják a szemét, de azért ne általánosítsatok!
A közlekedés egy kicsiny résztvevői állnak hozzá úgy ahogy ti, hogy az autóval, illetve a vezetési stílussal társadalmi státuszt kell szimbolizálni. És ez a rosszabbik eset.
Most ha szerencsétlen Corsa-s 40-es nőnek sietnie kell a munkából hogy a gyereket felvegye a suli előtt időben mert 7 éves és még nem mer egyedül hazamenni, akkor totyogjon a bömösök mögött mert "jaj őt nem szabad megelőznőm mer biztos vényolc".
Tőletek van a márkának olyan megítélése amilyen most... jobban tennétek letennétek a slusszkulcsot. Kb örökre, mindenki jobban járna.
Sajnos van egy betegség,amit magyarországon már nagyon sok ember elkapott!Vigyázni kell vele,nagyon alattomos kór!Tünetei:
-a forgalon többi résztvevőjének teljes lenézése
-bármilyen forgalmi helyzetben ,teljes meggyőződés arról,hogy elsőbbségem van
-meggyőződés arról,hogy a forgalomban csak két féle autó létezik 1)az enyém,ami mint tudjuk a legszebb legjobb legerősebb stb 2)meg a többi,ami mind szar proliknak való gyenge fos,amit kisebbségi komplexusban szenvedő boyracerek vezetnek.
-a teljes hit abban,hogy bármi történik az utakon ,az mind a személyem ellen szól,és csakis direkt engem provokál..
Ezek a leggyakoribb tünetek!Az orvosoknak viszont azt is sikerült megállapítani,hogy nincs mindenki veszélyben,mert a betegség csak x köbcentitől,meg y márkától szedi áldozatait!
ha csak 90-el akarsz menni akkor menj,de ha éppen az a személy aki siet,de neki csak 1.4-es poloja van és ő menne 110-el akkor miért ne előzhetne meg? Hogy is gondoltad ezt?Elképzeltem a szituációt..
1.4-es poloban a személy visszateszi 3.ba előzni kezd de megáll melletted és lehúzza az ablakot,majd int neked is,hogy húzd má' le az ablakot...erre átkiabál az 1.4 ből,hogy V8-as a BMW??? Erre azt a választ kapja,hogy igen.Majd a poloval szépen visszahúzódik mögéd,mert mégiscsak v8 bas*od.
Itt nem általánosított senki (az általánosítások akkor szoktak jönni, amikor bárhol felmerül valamelyik német autómárkának, vagy bármilyen nagyobb autónak (legyen az amerikai) svéd a neve, mert akkor jönnek a ilyen szavak, hogy: "tipikus", "bunkó", "pocshosszabbbító", "beképzelt", "lenéző".
Na most ezek alapján, ki néz le akkor kit? S ezt ki nyilvánítja ki bunkón? Kinek kell mindig bizonygatnia a dolgait?
Nem minden átlag, vagy kis autóval rendelkező ember ilyen hülye, hanem a többségük normális. De van egy részük, amelyik ahogy írtátok, keménykedik, sokszor látom én is körülöttem és a nagyautósok ritkán állnak le velük versengeni, mert minek.
Kedvenc jelenetem, amikor láttam, hogy a pesti dugóban egy útépítés miatt elfogyó sáv végéhez ért egy Audi, végig indexelt, de senki nem engedte be (Suzukik, Opelek, Fordok, Fiatok stb) nem tolta az autó orrát, hanem megállt, elővett egy szendvicset és megreggelizett, azután már mögülem láttam, hogy jött egy másik "bunkó" nagyautós és beengedte.
Azért az elég vak, és jogosítványa sem lehetne annak, aki nem ismeri fel, hogy az a másik autós már a távolból is elég gyorsan közeledik, ami arra utal, hogy siet. Vagy nem látja a másik autóban a gyereket, akit amúgy anyuka-apuka veszélyeztet a száguldozásával.
Jól felismerhető az is, amikor egy lassan hajtó autót utolérsz és megelőzöd, de az is a gázra lép, mert nehogymár megelőzd. Vagy ha megelőzted, akkor hamarosan visszaelőz és elhúz jó messzire ugyanazzal a sebességgel, később utoléred, mert megint lassan megy. Aztán meg az ilyen fórumokban meg ő írja, hogy az olyanok a hülyék, mint te. Erre mondják azt, hogy nézőpont kérdése.
Abban a kérdező hibás, hogy foglalkozik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!