5. 0i bmw-t mit akarnak folyton előzgetni a kisebb suzuki és opel autók?
Dinamikusan szoktam menni, de a sebesség korlátokat betartom.
De mit látok folyton, mindig valami suzukis fiatal, vagy corsás nő akar lenyomni.
Valahogy 90-95 km/h felett még rám kell előzni, de átlagban mindig ezek a fajta kocsik.
Ha meg néha nyomok egy kövéret, és felhördül a v8as, csak csodálkoznak.
Miért közlekedik így az átlag autós?
Biztosan sokat dolgoztál azért a v8-as csodajárgányért..
Te "kis" átlag feletti autós :(
"ezért úgy jársz vele, hogy feltartod a forgalmat."
Úgy tudom jelenleg még lakott területen kívül 90 km/h -val lehet mérni, a traffi meg 10%os tűréshatárral dolgozik.
Akkor hova is kell előzgetni,így jobban veszélyzeteti a forgalmat,hiszen nem hiába van a sebesség korlát megadva 90re.
Amúgy meg ha nem bírnám tankolni, ilyen autót nem vettem volna.
A BMW az egy nagyon jó márka, kicsit túlárazott de jobbára minőségi terméket kinál, széles a termékpalettája, dizájn világa megnyerő, modern.
A legelszomoritóbb hogy béemvét már csak azért sem vennék soha, mert tipikusan ilyen emberek vezetik mint te.
"felhördül a v8as" "még rám kell előzni"
Siralmas hogy milyen kultúra alakult ki a béemvé köré Magyarországon.
Persze, az a normál reakció ha egy nyilegyenes főúton totyogsz a vényolcaddal, hogy mindenki más mögötted totyogjon szintén mint valami lakodalmas menet, mert neked béemvéd van... Egyáltalán ezt a baromságot te elhiszed? :D
Faterom régi 96-os Polojával simán ráelőztem Panamera-ra is, nem azért mert "le akartam nyomni" (nem vagyok hülye), hanem szimplán ugyanazért amiért téged is megelőznélek hasonló esetben: mert egy béna sofőr vagy egy erős, bálna autóval, és mégis feltartasz. Megvetted a 5.0 V8-at? Akkor menj ki vele pályanapra, Kakucsringre stb. nyomd le a az ott gyakorolgató sofőröket, mutasd meg ki a király :D
És még kiteszed egy márkafüggetlen kérdező oldalra a sztorit csak hogy hencegj a vényolccal... Ird ki ezt a BMW fanos fb csoportba, ott majd a hozzád hasonlók osztják a véleményedet.
Nem az a kérdés hogy "Mért közlekedik igy az átlag autós?"
Hanem, hogy "Mért ilyenek vesznek csak BMW-t?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!