Desztvíz cseréje fagyállóra. Hogyan?
Figyelt kérdés
A kocsimban műszaki okokból gyakorlatilag tiszta desztillált víz van jelenleg fagyálló helyett. Eljött a hideg, kell bele fagyálló. Hogyan, mennyit, milyen arányban tegyek bele? Olcsó megoldás kell, olcsó fagyállót milyen arányban kell keverni?
Két leeresztő csavar van, de a teljes mennyiség vszeg így sem engedhető le. Mennyit hagyjak benne, mennyit töltsek rá?
2015. szept. 30. 20:31
1/6 anonim válasza:
A huto alsó csovét lekotve lejon az osszes víz, utána meg keverd úgy be a fagyállót ahogy a dobozán olvasod.
2/6 anonim válasza:
Először is. A deszt-víz magában nem jó mert a glikol ken is. Leereszted a vizet azon a két helyen ahol tudod. Megnézed a keverési arányt a flakonon s picit kevesebb deszt-vizet adsz hozzá. Feltöltöd minimumig, lelégteleníted, majd megméreted a fokot s ha kevés még töltesz hozzá fagyállót a max-ig.
3/6 A kérdező kommentje:
Olcsó fagyállón nem feltétlenül van keverési táblázat. Mi a biztos, van ökölszabály? Tegyük fel, hogy nem tudom megméretni a töménységet
2015. okt. 1. 09:29
4/6 anonim válasza:
Az occó fagyálok már készrekeverve állnak a rendelkezésedre:)
Csak tőteni kell
Tescoba kb 1200 ér adnak 5 liter -25 celsius fokig fagyáló löttyöt.
Az is jó.
5/6 anonim válasza:
Én Favorit G12 fagyállót öntöttem az autóba, 5 kg 3000 Ft a Tescoban, készrekevert, -35 fokos. Nem kell keverni, arányokkal foglalkozni és méregetni, mehet egyből az autóba.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor teljesen leeresztem, és lehetőség szerint készrekevertet veszek
2015. okt. 1. 15:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!