Dunántúlon (vasmegye és győr) környékén miért olcsóbbak a használt autók mint Borsod és Szabolcs felé?
Figyelt kérdés
Autót vennék és dunántúlon érezhetően lentebb vannak az árak az Osztrák határ felé. Mi okozza ezt?ma 14:09
1/3 anonim válasza:
Mert nagy részüket nyugatról hozzák be és onnan sokkal közelebb van az autók forrása. Onnan pár óra alatt Ausztria közepén van az ember, sokkal kevesebb munka onnan behozni, nem egy egynapos csak az odaút , mint szabolcsból.
2/3 Szolovjov válasza:
Borsodban, Hevesben tuti nem érdemes autót venni ezt én is tapasztaltam. Vagy 400 ezret alkudni kell, kb ennyivel vannak túlárazva. Debrecen-Nyíregyháza vonalon is sokkal olcsóbbak.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen borsodban énis tapasztaltam hogy 25éves kocsikért kérnek 600-700ezreket...
ma 17:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!