A drift hogyan kivitelezhető? Milyen esetben, hogyan?
Én bmw e30al nyomom 1.8 literes 120 pacis!Minden kép nagy területen kezdj!és !!!!!!száraz!!!!!!! aszfalton!!!!Mivel a vizes aszfalton tény, hogy könnyebb ki dobni a seggét de korrigálni sokkal finomabban kell illetve a megállás már sokkal neccesebb.Én ugy kezdtem(auchan parkoló amikor üres volt hajnalba) hogy 1 esbe ki pörgettem rá löttem kuplungot szépen dobta a seggét és már amikor ívbe tudtam csúszni akkor át dobtam 2esbe és közép tartományon szép 8asokat csináltam:)utána meg üres területen fel gyorsulsz 3asba 40re kb és akkor kézifék és vissza 2 padló! és próbálj egy szabájos ívet csinálni! amikor már érzed, hogy tudod hogy kezelhető az autó akkor keress mondjuk egy el hagyatott körforgalmat és néhány karikát próbálj meg csinálni!tehát mész kb 3asba 30-40 -50el kb és be értél akkor egy kézifék pialantara amig érzend h hátul már nincs tapadás és akkor vissza 2 padló és próbáld a körforgó ívét tartani:)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!