A drift hogyan kivitelezhető? Milyen esetben, hogyan?
Itt le van írva egy csomó technika. Olvasd végig és amelyik a legjobban megoldhatónak tűnik azzal nyomhatod.
Csak ne közúton !!
kezdőknek:hátsókerekes autóval , kanyarban, nedves úton a legegyszerűbb,közepes fordulatról egyet visszagangolni és közben a kéziféket behúzni, kormányt finomán ráhúzni aztán padló
szerintem ha gyakorolni akarsz keress valahol egy üres parkolót , lehetőleg vmi ipari zónában mert arra kevesebb a yard, és próbálkozz
am a driftelés alapból arról szól h állandóan kipörgő kerekekkel mész egy pályán és figyelik hogy kezeled a gépet és pontoznak, az amit általában "driftelésnek" hívnak az csak powerslide
"a kéziféket EGY PILLANATRA behúzni"
kimaradt, előző voltam
a TOYOTA COROLLA AE-86 4A-GE (130 LE) a legtutibb erre mivel erre tervezték. Itthon sokan versenyeznek BMW-vel erős és sok van belőle de Ladával is lehet.
A lényeg a hátsó hajtás és a jó súlyelosztás.Jó driftelést!
azért ladával száraz aszfalton nem túl nyerő....
(kevés a paci)
hátsókerekes kocsi egyértelmű, mint előttem már írták.
vizes aszfalton nyerő az ügy, de legjobb, ha ilyen kicsit sóderes, száraz beton ;)
azon istenkirály, még kispolákkal is lehet
(nálunk elhagyatott reptér van, és a sóderes kamionok azon keresztül mennek a tüzépre. ;) qurvanagy betonplacc, sóderrel terítve (persze ne 30 cm- re gondolj, hanem csak fél centi, vagy még annyi se, csak ami "lefolyik" a kamionokról)
Pont elég és pont ok!
http://www.youtube.com/watch?v=1Jmacw4An4c&feature=PlayList&..
Én is motorozok és ha velem szembe jössz közúton akkor még tőlem is kapsz! Ehhez rutin kell nem olvasás...szóval akkor pályára menj! SzÉlEs UtAt!
crash :s
én is inkább mocis vok de ha autó akkor má... és csak pálya
köszi mindenkinek a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!