Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A drift hogyan kivitelezhető?...

A drift hogyan kivitelezhető? Milyen esetben, hogyan?

Figyelt kérdés
(meghajtás, útviszony, technika...)
2010. márc. 14. 19:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mindenféleképpen kell hozzá egy autó. Bármilyen útviszonyon meg lehet csinálni, de kicsit vizes aszfalton egyszerű és nem is veszélyes annyira hát hogy hogy kell megcsinálni a kuplung , a gázpedál a sebváltó és a kézifék időszerű használata egy kis kormánymozdulattal egybekötve :D
2010. márc. 14. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt le van írva egy csomó technika. Olvasd végig és amelyik a legjobban megoldhatónak tűnik azzal nyomhatod.

Csak ne közúton !!

2010. márc. 14. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:

kezdőknek:hátsókerekes autóval , kanyarban, nedves úton a legegyszerűbb,közepes fordulatról egyet visszagangolni és közben a kéziféket behúzni, kormányt finomán ráhúzni aztán padló

szerintem ha gyakorolni akarsz keress valahol egy üres parkolót , lehetőleg vmi ipari zónában mert arra kevesebb a yard, és próbálkozz

am a driftelés alapból arról szól h állandóan kipörgő kerekekkel mész egy pályán és figyelik hogy kezeled a gépet és pontoznak, az amit általában "driftelésnek" hívnak az csak powerslide

2010. márc. 14. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:

"a kéziféket EGY PILLANATRA behúzni"

kimaradt, előző voltam

2010. márc. 14. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:

a TOYOTA COROLLA AE-86 4A-GE (130 LE) a legtutibb erre mivel erre tervezték. Itthon sokan versenyeznek BMW-vel erős és sok van belőle de Ladával is lehet.

A lényeg a hátsó hajtás és a jó súlyelosztás.Jó driftelést!

2010. márc. 14. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:

azért ladával száraz aszfalton nem túl nyerő....

(kevés a paci)

hátsókerekes kocsi egyértelmű, mint előttem már írták.

vizes aszfalton nyerő az ügy, de legjobb, ha ilyen kicsit sóderes, száraz beton ;)

azon istenkirály, még kispolákkal is lehet

(nálunk elhagyatott reptér van, és a sóderes kamionok azon keresztül mennek a tüzépre. ;) qurvanagy betonplacc, sóderrel terítve (persze ne 30 cm- re gondolj, hanem csak fél centi, vagy még annyi se, csak ami "lefolyik" a kamionokról)

Pont elég és pont ok!

2010. márc. 14. 20:14
 7/11 anonim válasza:
Én az Octaviat szoktam, és lehet :D
2010. márc. 14. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:
ja,pesze nem alap ladára gondolok,hanem ami pályára való...
2010. márc. 14. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=1Jmacw4An4c&feature=PlayList&..

Én is motorozok és ha velem szembe jössz közúton akkor még tőlem is kapsz! Ehhez rutin kell nem olvasás...szóval akkor pályára menj! SzÉlEs UtAt!

2010. márc. 15. 12:10
 10/11 A kérdező kommentje:

crash :s

én is inkább mocis vok de ha autó akkor má... és csak pálya

köszi mindenkinek a választ

2010. márc. 15. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!