BMW 320i e46 vasarlasnal mire kell figyelni?
Koszonom a válaszokat.
Általában az a duma megy , hogy öreg embertől van a kocsi. Nekem gyanus , hogy ha ezzel indítanak, engem a nagy dumak nem érdekelnek , átnézem a kocsit , ha jo megveszem , ha nem akor hulyitsen mas vevot az eladó.
"Általában az a duma megy , hogy öreg embertől van a kocsi. Nekem gyanus , hogy ha ezzel indítanak, engem a nagy dumak nem érdekelnek , átnézem a kocsit , ha jo megveszem , ha nem akor hulyitsen mas vevot az eladó."
Magyarországon igen. Nem jött le hogy hol akarod venni, de németeknél benne van a forgalmiban a tulaj neve születési dátuma, ha itt vennél, és első tulajos, akkor hihetsz a forgalminak. Nekem pl. csak azt reklámozták hogy első tulaj, beadta a kereskedésbe, ennyi. Nekem tetszett, megvettem, majd hazafelé nézem a születési dátumot hogy 1944.
Amit még javasolni tudok, sokat megnézni, mert én is vettem jópár autót saját célra, de mindig amikor új típusból megnéztem az elsőt, akkor úgy tűnt az a főnyeremény. Aztán ahogy egyre többet néz az ember ugyanabból, rájön hogy annyira nem is. Pl. lehet hogy az elsőnél fel sem tűnik hogy tök instabil, mert lóg mindene, de az 5. után már érzed.
Meg ha nem annyira ismered a lelki világát, akkor vigyél magaddal valakit aki ért hozzá. Lehetőleg olyant aki nem elfogult az adott típussal.:)
Megint én.:)
Szóval a 70 éves papa jó szöveg, de kérdés hogy hogy vezet az a papa.:D
Jó 10 éve az akkor barátnő öccsének kerestünk josgi utánra autót 300 ezerig amiért nem kár, a srác akkori képességeit ismerve.
Első autó ajtaja átrohadva. Felejtős. Második. Seat ibiza régi. Nem baj, Porsche system már. 1.2-es. Telefon. Öreg (talán 75 ha jól emlékszem) hegedűművész első tulaj. Mondta ő is hogy annyira rossz nem lehet mert napi használatban van, de az ő vérmérséklete nem a versenyzés.
Megnéztük. Sajnos rossz széria lehetett, mert a motortérben az összes gumicső repedezett volt, amit öregebb 1-es golfokon sem láttam akkoriban.
Hagyni kéne. Azért menjünk egyet vele. Az ember vezetett. Tényleg nem hajtotta. De forduláskor a majdnem 10 centis padkára olyan lenduletből ment fel hogy nekem fájt. Majd ugyanúgy le. Parkoláskor is úgy jó lendülettel neki a padkának. Ez megerősített abban hogy akkor ezt most hagyni kéne.
A másik ilyen szöveg az "első tulajtól, aki nemdohányzó hölgy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!