Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lenne 30-40 milliótok...

Ha lenne 30-40 milliótok autóra elgondolkoznátok egy Tesla Model S-en?

Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 15:35
1 2
 1/16 dirtboy ***** válasza:
34%

Én nem mert amég gyerek cipőben jár,majd ha bizonyított és jobban elterjedt lesz az ilyeefajta kocsi akkor kéne.

Addig is ennyiért inkább audi s6.

2015. szept. 20. 15:46
 2/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem, sajnos olyan utakra amik itt vannak nem vennék ilyen csodaautót. Maradok a Fiestánál. :) De ha csak autópályán használod és normálisabb utakon akkor vedd meg.
2015. szept. 20. 15:46
 3/16 petizacc ***** válasza:
12%
Aztán az akkumulátorok meg pár év alatt megmekkennek... :)
2015. szept. 20. 16:14
 4/16 anonim ***** válasza:
39%
Én mindig is elektromos és hibrid autók ellen voltam, de azért egy Teslán nagyon elgondolkoznék, brutál jó autó, és iszonyú gyors. Emellé jön még a környezetkímélés is. Ha jobb akkuk lesznek később, biztos azt vennék.
2015. szept. 20. 16:40
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

10Év garancia van az akkuján, ettől nem kell félni.

Ha ki lesz építve Magyarországon is a töltőhálózat akkor csak ilyet vennék.

2015. szept. 20. 16:43
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha lenne töltőhálózat, természetesen.
2015. szept. 20. 17:06
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképpen. Én Dániában élek, itt már elég gyakran lehet látni az utcán. Egyszerűen csoda az az autó. Hangtalanul suhan melletted, egy jelenség. Mindenki utánafordul. Egyszer láttam h egy sofőr odalépett neki kanyarból kigyorsításnál csak így utcán, valami eszméletlen jól gyorsult. A legfurcsább tényleg, h nincs hangja. Parkoló darabokba be szoktam nézni mindig, ha elsétálok mellettük, nagyon futurisztikus. Egy álomautó. Itt kint már elég jó töltőhálózat van, de azért Norvégiában mg jobb a helyzet. Persze ez csak idő kérdése.
2015. szept. 20. 17:54
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
Nem, számomra már hiányzik belőle egy apróság...
2015. szept. 20. 19:33
 9/16 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Gondolkodás nélkül beszereznék egyet.
2015. szept. 20. 21:35
 10/16 anonim ***** válasza:
48%

Ha lenne össz-vissz 30-40 millióm, biztos, hogy nem autót vennék az egészből. El se gondolkoznék rajta. Most is van annyi és nem veszek belőle Teslát, igaz mást sem egyelőre.

Ha az össz vagyonom 5%-a lenne egy ilyen autó ára, akkor vennék egyet.

2015. szept. 20. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!