VW Golf 4 1.9 diesel, vagy Opel Astra G 1.7 diesel?
Van mindkettő, én a Golf-ot mondanám.
Igaz az enyém 110 lovas, 90.000 km-t tettem bele hiba nélkül. Sokkal jobb, mint az Astra, komfortosabb, jobb anyagminőség, komolyabb futómű és fék, fogyasztás teljesen jó, mégis dinamikusabb, nem rohad stb
Szia!
Rosszul mondjuk egyikkel sem jársz, de ha választani kellene , akkor én is csatlakoznék az előttem szólókhoz! Golf, 1,9 - 90LE
G Astrában szerintem még a Z17DTL motor volt, ami már CR, de fix turbóval, két tömegű nélkül(!!!).
1.7-eseknél a 101 lóerős Z17DTH-nál jött be a kettős tömegű, amit a H Astrákba (késői G-be is?) szereltek.
Nekem utóbbi van, a G Astrák valahogy soha nem jöttek be. A beltere még nagyon 90-es évek. A 4-es Golf sem mai csirke, de nekem sokkal jobban tetszik. A motort benne nem ismerem. De valószínűleg én is inkább ezt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!