Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G 1.7 dizel vagy...

Robert Lengyel kérdése:

Opel Astra G 1.7 dizel vagy 2. 0 dizel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vásároli szeretnék egy G Astra-t de nemtudom melyik motor lenne jo választas. Dizelt szeretnek es Isuzut. Utana olvastam tobb oldalom sokan irjak az 1.7es 82 loerös Isuzu motort de olyan csak F Astraban van. Ez a motor a G Astraban 2.0literes.

Én az alabbi motorfajtákat ismerem legyen szives aki ért h

ozzá az mondja meg melyik lenne a legjobb es melyikkel lehet mellényulni.;

1.7 TD 50kw/68LE - X17DTL

1.7 DTL 55kw/75LE - Y17DT

1.7 CDTI 59kw/80LE - Z17DTL

2.0 DI 60kw/82LE - X20DTL

2.0 DI 60kw/82LE - Y20DTL

2.0 DTI 74kw/101LE - Y20DTH

Ezeket ismerem persze meg ott a 2.2DTI de az mar nagy lenne. Kérem aki tud segitsen.

Köszönöm!

2015. márc. 27. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Az X17DTL a német motor, 2000-ig szerelték vele, nincs túl jó híre.

Y17DT/Z17DTL, ezek az Isuzu motorok, megbízhatóak, sokat bírnak, de tele van a rendszerük elektronikai hibákkal (adagoló és motorvezérlő). A generátor pedig egy külön kihívás..

A 2.0 motorok szintén német gyártásúak és a híres/hírhedt VP44 Bosch adagolóval vannak szerelve..

2015. márc. 27. 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nemtudom meyik lenne jobb, lehet hogy egyszerûbb lenne egy 1.4
2015. ápr. 5. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért nem akarlak lebeszélni az Isuzu dízelről, csak vázoltam a lehetőségeket. Fogyasztás szempontjából mindenképpen a legjobb választás, csak a vételkor számolni kell az ilyen problémákkal, mert ezek kiszámíthatatlanul jönnek elő és túl azon, hogy otthagy az útszélén az autó, eléggé zsebbenyúlós a javításuk.
2015. ápr. 7. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Z17DTL-ben adagoló??? Az már CR-dízel, igaz még csak fix turbóval.
2015. szept. 10. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!