Hayabusa első motornak?
Figyelt kérdés
Hali! Tudom a kérdés láttán mindenkinek mi jut először eszébe. De! Az a helyzet, hogy nekem ez ilyen álommotor, nem csak az ereje miatt, hanem a kinézete meg úgy az egész azóta lenyűgöz, amióta megjelent, tuti soha többet nem adnám el. Főleg amikor 2008-ban kijött az új...húú. Na a lényeg, hogy nekem nem lesz annyi pénzem, hogy végigjárjam a létrát és cserélgessem a motorjaimat. Szóval szerintem tudnám ésszel használni és szépen belerázódni, mennék vele safety hungary-re meg minden, hogy biztonsággal kezeljem. Szóval vagy nagyon nagy hülyeség és járjam a létrát valahogy, vagy várok és megveszem álmaim motorját...? Köszi, üdv.2015. szept. 18. 21:53
11/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2015. szept. 19. 10:48
12/12 anonim válasza:
Én értem, hogy álmaid mocija, de egy 600as gixxerrel jobban járnál. Az is 130 ló, 250-ig húz, mintha muszáj lenne neki, ellenben nem 250kg, csak 170, ami rohadtul nem mind1 egy kezdő motorosnak.
Ha ésszel vezetsz, nagy bajod nem lehet egyébként. Ezzel az a baj, hogy mikor már ott lesz alattad, nem fogod tudni megállni, hogy ne húzz neki oda egyet. Csak éppen, ha ennek odahúzol, akkor máris 200-on vagy még 2-esben is. Megállni már nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!