Suzuki Hayabusa első motornak jó?
Figyelt kérdés
Nem akarok kicsit venni, mint 1000 köbcenti feletti legyen.
Azzal is lehet óvatosan is menni, vagy kicsit húzni neki.
Jó motor a hayabusa?
2014. ápr. 27. 22:30
1/32 anonim válasza:
persze, sokan várnak szervtranszplantációra...
3/32 anonim válasza:
Valami nagyobb kéne elsőre, mert ezt hamar ki fogod nőni.
4/32 A kérdező kommentje:
Jól érzem, hogy irónia szorult mindegyik válaszba?
De akkor mi a baj a hayabusával?
2014. ápr. 27. 22:50
5/32 anonim válasza:
hát pont nem azzal kéne kezdeni ami kb a motorok "csúcsa" és az jut el odáig akinek szerintem van némi tapasztalata is a motorozásba.. az hogy lehet vele lassan is menni nem jelent semmit, könnyen elveszítheted vele az eszed és húzol neki egy szebbet és elrepülsz vele a fenébe...... első motornak én még 600-ast is nagynak tartom nem, hogy egy 1.3-as hayabusat..
6/32 anonim válasza:
Szerintem a busának kicsi lesz az utazója, nagyobb gép kéne neked, komoly ember vagy! ;)
7/32 anonim válasza:
Irónia... mennyit ültél motoron? Pont azt a típust választod ki, amelyik az egyik legvadabb gép... ez nem Simson, hogy megcsavarod a gázt és még nyugodtan irányítod fél kézzel... ilyen esetben itt inkább a szemközti bokorban kötnél ki vagy dobnál egy hátraszaltót... mindenki azt hiszi, hogy csak felülök és megyek... hány ember szállt már el kanyarokban emiatt...
9/32 anonim válasza:
szerintem elindulni se tudnál vele, mivel ezeknek olyan hosszú még az 1-es fokozat is, hogy az sem mindegy milyen fordulaton csúsztatod a kuplungot, mert vagy lefulladsz, vagy hanyatt esel ha nem sikerül tökéletesen összehangolni a fordulatszámot és a kuplungolást az elindulásnál, szóval szerintem szállj vissza földre, és maximum valami 250-est nézegess...
10/32 A kérdező kommentje:
kicsit bizonytalan lettem.
Lehet erős választás lenne első motornak.
A kawasaki Ninja ZX-10R, már kicsit visszafogottabb.
Jobb lenne a hayabusa helyett.
Nem akarok rajta sokat agyalni, mert itt a jó idő, és már motorozni kéne, de én még csak ott tartok, hogy nézegetek motorokat, pedig már rángatnám a gázt a haverokkal.
2014. ápr. 27. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!