Suzuki Hayabusa első motornak jó?
Nem akarok kicsit venni, mint 1000 köbcenti feletti legyen.
Azzal is lehet óvatosan is menni, vagy kicsit húzni neki.
Jó motor a hayabusa?
Te sem múltál még el 20 éves.
20 éves fejjel mondhatom hogy bőőőőségesen elég lesz első motornak egy 125ös max.
2T, power szelepeset próbáltam ki, igaz nem elsőnek, de elég is volt.
Azóta 125 van :)
Nem akarok száguldozni, de érezni akarom az erőt.
Egy ismerősöm járt úgy 600as gyorsaságija volt, menet közben belenézett a visszapillantóba, és látja hogy egy bmw előzni akarja, hát rárántott.
a baj az volt, hogy a kis visszapillantó nem jól adta vissza milyen bmw volt az.
előzés közben melléállt a bömbölő és mutatja hogy húzza neki,ha megy még a gép, de hát jobban nem nagyon akart menni, erre a bömbölős ledundizta és otthagyta.
mikor megelőzte, akkor látta, hogy M3 !
még vészvillógozott is haveromnak.
na én így nem akarok járni, ha egyenesben akar valaki előzni,érezni akarom hogy van alattam erő.
de ezt csak ritkán használnám ki.
Nem tudod még te hogy megy ez.
Rengeteget jártam simsonnal és egyéb 50 - 125 cc-s motorokkal, de a Honda NSR 125-től félek most is.
20 vagyok...
Szerintem vegyél nyugodtan 1,4-es ZZR-t, halj meg a g.ccibe. Ha ilyen hülye vagy.
" Egy ismerősöm járt úgy 600as gyorsaságija volt, menet közben belenézett a visszapillantóba, és látja hogy egy bmw előzni akarja, hát rárántott. "
Hasonló történetet sajnos láttam, vonultunk 5-en, 3-an ismerősök voltak, 1 pedig egyikőjük ismerőse. Hasonló történet, autópályán mentünk kényelmesen 140-150 körül, azért ennek is megvannak a szabályai, nem csak úgy van, hogy megyünk mint a hangyaboly. Elment mellettünk valami komolyabb kocsi, valamilyen Merci volt ilyen sportosabb.
A félig ismerős srác haladt elől, elment mellettünk a kocsi, 2 srác ült benne, persze az anyósülésről nagyon bámulgatott ki provokálni próbált minket, hogy hát autóval lehagyni a motorost... Nem foglalkoztunk vele kivéve az első srácot... elment mellette bal sávon látjuk, hogy a jobbon pedig elhúz a srác is, csak azzal nem számolt, hogy a bal sávon a Merci előtt valami relative lassabban ment a Mercis meg kicsapta az indexet és jött is be jobbra, na a srác már nem sokat tehetett, fékezni még fékezett, de szépen telibe kapta a kocsit hátulról, átcsúszott fölötte, hason ért az aszfaltra. Sacc 70-100 közötti tempóval érhette a kocsi hátulját, elvileg az volt a szerencséje, hogy a kocsi is haladt előre, ezért nem kapott akkora g terhelést... viszont mondanom sem kell, hogy nem 2 karcolással úszta meg a dolgot, jó pár törés, combjairól konkrétan leszakadt a bőr... nem a ruha, hanem a rendes bőre... meg még volt pár kellemes részlet.
A srác elvileg tapasztalt volt, csak annyi volt a hiba, hogy hagyta magát hergelni és elég volt egy fél pillanat, nem lehetett kiszámítani, hogy a Mercis be fog jönni eléje, de akkor még lehet mondani, hogy szerencsésen végződött a dolog.
Motornál nincs az ember körül egy fémdoboz, hogy felfogja az erők nagy részét, ha burulás van akkor az fájdalmas lesz szinte biztosan. Legjobb esetekben csak egy szép horzsolás, de az is kellemes tud lenni mikor valakinek az aszfalt viszi le a bőrét.
Nem kívánok senkinek sem ilyet, de az írásaidból és a hozzáállásodból ítélve pont ilyen lehetsz, hogy az első szóra ugrasz, hogy megmutasd ki vagy, aztán ha baj van, akkor majd lesz a " Miért épp én? " és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!