Chevrolet lacetti első autónak?
Ilyen lacettit szeretnék venni.
Debreceni lakos vagyok árulnak egy jó pár ehhez hasonló lacettit,úgyhogy választékom az bőven van.
Csak elvagyok bizonytalanodva ugyanis sok ismerősöm le akar beszélni róla.Hogy inkább valami német autót vegyek,mert a Koreai autók vackok.
Szóval tényleg nem megbízható autók a lacettik?
Nézek valami mást?
van annak valami oka, hogy egy ugyanilyen koru es felszereltsegu, meretu toyota pont dupla ennyibe kerul.
a chevrolet-nek atnevezett daewoo nem veletlenul olcso, rettentoen sokat fogyaszt, eleg elavult technika van benne.
Röviden, Ne..........
Nézz valami mást.
Hát ezen kívül még a Dacia Logen 1.4 benzinesen és a suzuki swift sedán 1.3 16V-ek között nézelődök.
Ezekről esetleg valami vélemény?
ha igenytelen, de mindent kibiro auto kell, dacia. csak meg ne tord, mert karosszeria-alkatreszek evjarattol fuggoen vagy vannak hozza, vagy csak gyariak, aranyaron: [link]
a swift sedan-tol ova intenelek, gyenge motorok, rohado kasztni, passziv vedelme a 0-val vetekszik, alulrol (volt ilyen suzukim, sajnos)
Na abban az irományban amit linkeltél,az ilyen ha összetörik alapon és drága lesz kizárták az összes elérhető árú kisautót .OOO
Na akkor mégis mit vegyek?
Mellesleg azért gondolkodtam suzuiban is mert nagy a választék!
Az így törik meg úgy törik dolog nem nagyon érdekel ugyanis nem áll szándékomban direkt összetörni az autót.
Tényleg gyenge az 1.3 16V 84 lóerős motor a swiftben ?
ezekből a 2002-2003-as gyártásúakat nézegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!