Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Chevrolet lacetti első autónak?

Chevrolet lacetti első autónak?

Figyelt kérdés

Ilyen lacettit szeretnék venni.

[link]

Debreceni lakos vagyok árulnak egy jó pár ehhez hasonló lacettit,úgyhogy választékom az bőven van.

Csak elvagyok bizonytalanodva ugyanis sok ismerősöm le akar beszélni róla.Hogy inkább valami német autót vegyek,mert a Koreai autók vackok.

Szóval tényleg nem megbízható autók a lacettik?

Nézek valami mást?

2014. ápr. 27. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 A kérdező kommentje:

lehetőleg minél olcsóbban a minél fiatalabb és alacsonyabb fentartású autót szeretnék.

Úgyhogy szerintem suzuki lesz.Olvasgattam is a gyenge kasztnin kívül más negatívumok nem nagyon vannak.

De azért köszönöm a segítséget.

Ne haragudjatok de nem akarom minden áron a teljes összeget autóra költeni.Ezt a kis pénzt is amit spóroltam is 6 év alatt tudtam félre rakni.

2014. ápr. 27. 21:13
 12/80 A kérdező kommentje:
De a tanácsot megfogadom 8 szelepeset veszek.Amúgy sem akarok forma1-ezni.Csak normálisan közlekedni.Így bőven elég nekem az a68 lóerő is.
2014. ápr. 27. 21:16
 13/80 kutyus21 ***** válasza:
50%

Helló ne Suzuki-t vegyél az nem éppen egy hu de jó kocsi

inkább ezek közül nézd ki hogy milyen kell

Citroen Xsara

Citroen C5

Ford Fiesta

Ford Mondeo

Honda Civic

Nissan Almera

Opel Astra G

Opel Vectra B

Peugeot 306

Peugeot 406

Renault Clio

Renault Thalia

Renault Megane

Renault Laguna

Skoda Felicia

Skoda Fabia

Seat Ibiza

Seat Toledo

Volkswagen Polo 3 vagy 4-ik generációs

Volkswagen Golf 3

Volkswagen Vento

Volkswagen Passat 4 vagy 5-ik generációs

ezek közül tudsz válogatni amik fenttartásilag sem olyan drágák jó nézelődést és vásárlást kívánok.

2014. ápr. 28. 12:52
 14/80 kutyus21 ***** válasza:
50%

Vagy még van esetleg

Citroen Saxo

Peugeot 106

Peugeot 206

Mazda 323

Mazda 626

és Suzuki Alto is ha ezek jobban bejönnek.

2014. ápr. 28. 12:55
 15/80 A kérdező kommentje:

Még valami.Ma beszélgetem a szomszédommal.és épp eladó sorba fog kerülni a fiúk 2002 1.6 3 ajtós corollája.

De van egy kis gubanc a szomszéd fiú csak kb másfél hónap múlva fog hazajönni ugyanis külföldön dolgozik valami építész mérnökként.

Egyébként az autó jónak tűnik egészen mostanáig vezetett szervizkönyve van és a szervizszámlák is megvannak hozzá,belűről olyan mint ha új lenne.

Nekik már csak feleslegnek van az az autó ugyanis ez a fiú mielőtt kiment németbe kapott egy vadiúj autót és így úgy döntöttek hogy a régi kocsiját eladják.Egyébként új korától náluk van ez a corolla is.Hajtni nem nagyon hajtották mert nyúzásos célra volt egy tuningolt ladájuk is.

Szerintetek érdemes várni néhány hetet azért hogy meg tudjam venni ezt a corollát?

Minden esetre én nagyon elgondolkoztam rajta.

2014. ápr. 28. 18:43
 16/80 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes. Az ismert előéletnél nincs nagyobb kincs. Vedd a Corollát.
2014. ápr. 28. 19:05
 17/80 anonim ***** válasza:
100%
azzal a Corollaval a vilagbol ki lehet menni.
2014. ápr. 28. 19:44
 18/80 anonim ***** válasza:
Igen
2019. dec. 10. 22:53
 19/80 anonim ***** válasza:
Nem
2019. dec. 10. 22:54
 20/80 anonim ***** válasza:
Talán
2019. dec. 10. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!