Chevrolet lacetti első autónak?
Ilyen lacettit szeretnék venni.
Debreceni lakos vagyok árulnak egy jó pár ehhez hasonló lacettit,úgyhogy választékom az bőven van.
Csak elvagyok bizonytalanodva ugyanis sok ismerősöm le akar beszélni róla.Hogy inkább valami német autót vegyek,mert a Koreai autók vackok.
Szóval tényleg nem megbízható autók a lacettik?
Nézek valami mást?
lehetőleg minél olcsóbban a minél fiatalabb és alacsonyabb fentartású autót szeretnék.
Úgyhogy szerintem suzuki lesz.Olvasgattam is a gyenge kasztnin kívül más negatívumok nem nagyon vannak.
De azért köszönöm a segítséget.
Ne haragudjatok de nem akarom minden áron a teljes összeget autóra költeni.Ezt a kis pénzt is amit spóroltam is 6 év alatt tudtam félre rakni.
Helló ne Suzuki-t vegyél az nem éppen egy hu de jó kocsi
inkább ezek közül nézd ki hogy milyen kell
Citroen Xsara
Citroen C5
Ford Fiesta
Ford Mondeo
Honda Civic
Nissan Almera
Opel Astra G
Opel Vectra B
Peugeot 306
Peugeot 406
Renault Clio
Renault Thalia
Renault Megane
Renault Laguna
Skoda Felicia
Skoda Fabia
Seat Ibiza
Seat Toledo
Volkswagen Polo 3 vagy 4-ik generációs
Volkswagen Golf 3
Volkswagen Vento
Volkswagen Passat 4 vagy 5-ik generációs
ezek közül tudsz válogatni amik fenttartásilag sem olyan drágák jó nézelődést és vásárlást kívánok.
Vagy még van esetleg
Citroen Saxo
Peugeot 106
Peugeot 206
Mazda 323
Mazda 626
és Suzuki Alto is ha ezek jobban bejönnek.
Még valami.Ma beszélgetem a szomszédommal.és épp eladó sorba fog kerülni a fiúk 2002 1.6 3 ajtós corollája.
De van egy kis gubanc a szomszéd fiú csak kb másfél hónap múlva fog hazajönni ugyanis külföldön dolgozik valami építész mérnökként.
Egyébként az autó jónak tűnik egészen mostanáig vezetett szervizkönyve van és a szervizszámlák is megvannak hozzá,belűről olyan mint ha új lenne.
Nekik már csak feleslegnek van az az autó ugyanis ez a fiú mielőtt kiment németbe kapott egy vadiúj autót és így úgy döntöttek hogy a régi kocsiját eladják.Egyébként új korától náluk van ez a corolla is.Hajtni nem nagyon hajtották mert nyúzásos célra volt egy tuningolt ladájuk is.
Szerintetek érdemes várni néhány hetet azért hogy meg tudjam venni ezt a corollát?
Minden esetre én nagyon elgondolkoztam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!