Hayabusa első motornak?
'Szóval szerintem tudnám ésszel használni és szépen belerázódni,'
Rossz hirem van: egy heten belul romma torned a motort, es magadat. Kezdo motoroskent nem is kaphatsz korlatozas nelkuli A-s jogsit, minimum 2 eves A2-esednek kell lennie (igen, azt is vegig kell jarni).
Roviden: igen, ez egy rossz otlet, mindamellett hogy nem is megvalosithato.
Azt mondta egy illető a legjobb motor a hayabusa és ő papucsban motorozik vele, neki 320kmh trafipax fényképe van és nagyon jó motor.
Állítása szerint semmi más motorral nem tudták legyorsulni az ő hayabusáját, pedig ő éjjel-nappal papucsban nyomja és már egy millió km -t motorozott!
Szamárlétra!!!!
..vagy donor. :/
Magad is megválaszoltad a kérdésed, nincs annyi lóvéd hogy motorokat cserélgess, ha megveszed nem kell csak 2esbe járni vele, fogod látni és érezni hogy alul nem húz annyira, tehát nem is töröd magad össze.
Én első motornak mondjuk egy gs500at vennék a váltás megtanulása miatt, de ha ez fog menni jogsi szerzés ideje alatt, akkor a sajátodon sem lesz nagy gond
Meg a súlya sem utolsó, ha nem veszed jól a kanyar eldőlhetsz.
250-es után így is eszméletlen nagy ugrás lenne, már nem csak amiatt, hogy nagyobb blokk, az egy dolog is lehetne csak akár.
Ellenben ahhoz, hogy megtanulj vele biztonságosan közlekedni tényleg jobb lépcsőzetesen menni.
Lehet egyszer csak elfeledkezel a dolgokról kicsit és húzol egy akkora gázt mint a 250-essel és az előtted lévő kocsiban kötsz ki rosszabb esetben.
Pár hónapja volt egy elég ronda baleset, mikor valaki eljátszotta ezt, annyi extrával, hogy csak kölcsönadott egy nagymotort és aki hajtotta felkenődött egy hídpillérre. Az eredményt szerintem nem kell mondani.
Itt is ez a helyzet, hiába vagy úgy vele, hogy tudsz motorozni, de ezt igazából csak akkor jelentheted ki, majd ha 25.000km lesz mögötted a Suzuki nyergében is gond nélkül. Addig viszont inkább először egy köztes gépen legyen pár év tapasztalatod, aztán a Hayabusa.
Hozzáteszem tapasztalat is kicsit, amgam is motorozok, 11 év volt mire a mostani RSV4-ig jutottam, de ennél tovább nem is megyek, pedig van pár még kicsit komolyabb gép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!