Ki az akinek Suzukija van és miért választotta ezt? Nem féltek?
A BMW-s vagyok
Ezt nézze meg az összes Suzuki szerető:
1 perc 8 másodpercig várjatok legalább. ujjal behorpasztja a hátulját. megmutatja a ceruzavastagságú merevtengelyt.. .:D
(Kiegészítés)
Járjál Bömössel, és ne a suzukikkal foglalkozz. én se fikázom a bmw-det, hogy mennyibe kerül bele az alkatrész pl.
maradjunk ennyiben. A Totalcar amúgy is egy nagy kamu.
Nem kamu az :D
Amúgy kipuffrendszer az autó közepétől a végéig volt 13 ezer és gyári és nem kínai
Gyökerek!Én kopasz 120kg harmadik BMW-met használó izomagy vagyok.Kétezres évjáratú dízel,fekete,fóliázott(maffiózó)kinézettel.
Mi a fas.t kell ezen vitatkozni ennyit???
A Suzuki biztosan jó autó,nincs csak fék és futómű gond általában vele.Olcsón fenntartható,jól használható autó.
Nem szólom le,bár nem is vennék.
Az hogy sokan azt hiszik ők sztárok,mert lámpától lámpáig gyorsulgatnak,nem minden Suzuki tulajdonost jellemeznek!
Ugyan ez a BMW-nél is így van!Én például megállok a gyalogátkelő előtt,majd kétszer kell inteni nekik,nem viccelek,mehetnek és bambán néznek rám:))Ugye,akkor minden nagy autós BMW-s egy köcsög:)))De az ütközési teszt amiről itt írtok(Stift az E-60 ötös csillagait éri el)Erről csak egy kérdés jut eszembe:Stift vs.E-60 összetalálkozik,akkor mi történne?Fizika,általános suli 7.osztály,a kisebbik golyó,mindig le pattan a nagyobbról:)))Tehát,a régi Stiftek nagyon ijesztő látványt nyújtanak összetörve,ez tény!Az hogy Bmw-be is meg lehet halni,az is tény!De nem mindegy,milyen sebességnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!