Ki az akinek Suzukija van és miért választotta ezt? Nem féltek?
Tény, hogy a suzuki jóval költségkímélőbb, kivéve talán a fogyasztását. De egy 10 éves 206 és egy szintén 10 éves swift már miért ne lenne egy kategória?
Súlyra, méretre, cc-re elég egyforma. Senki nem mondta a suzukinak, hogy csináljon kategóriájában gyengébb autót.
A kérdésre:
Suzukim van, és azért ezt választottam, mert ezt tudtam megfizetni. Előtte nekem is egy 18 éves 318 I-s automatás volt. Kora miatt a műszakira felkészítésre /átrozsdásodott elemek cseréje,festés,fékpofák,fékdobok,stb./ annyiba kerültek volna,hogy nem áldoztam rá.
Félni,- nem félek, mivel aki a közúton közlekedik,az egyik lába a börtönben, a másik a sírban. Én ismerem az autóm tulajdonságait, tudom, hogy mennyire biztonságos. Jó lenne, ha az itt idézett BMW-s,Mercis,Audis közlekedők is így viselkednének. Nem mindig úgy választunk autót, hogy melyik roncsolódik kevésbé. Láttam én már összegyűrt Mercedes SLK-t is, ketten gyűrődtek bele a roncsba.
Elsőnek:
Koma azt azért ne feledd hogy ez a BMW kb. 180 nál ütközött valamivel....
egy suzuki esetében ha 80 nal mész akkor lesz ez az eredmény....
Ut5olsónak: Rendben "koma" de ne felejtsünk el valamit. Miért is linkeltem be a képet?! Válasz a kérdező kérdésében vaqn: " Nem féltek? " Egyértelmű provokáció volt.
"Koma".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!