Ki az akinek Suzukija van és miért választotta ezt? Nem féltek?
A Suzuki nem törésre való, az igaz. A Másik: Ha 20 éves BMW-vel jársz, akkor legyen pénzed luxusadóra is. Nekem csak 17 éves suzukira telik. Csókoltatlak.
Nem tudom miért fizetnék luxusadót...
Amúgy meg nem basztatom a Suzukisokat, de inkább egy régebbi, de jobb autó...
Kamu. Provokációnak indult már az elején.
A Suzukis, mint tudjuk nem ember, egy lenézendő állatfaj. A BMW-s, Mercedeszes, Audis pedig a mintakép, mind vezetésben, mind tapasztalatban, mid előzékenységben.
Igen kedves kérdező írhatnám, hogy szar autó a suzuki, mert nem merev a karosszériája, nem egy modern forma, az oldalmerevítésekkel is vannak problémák, de nem írom. Igenis az eddigi autóimhoz képest a legmegbízhatóbb, strapabíró, olcsó a fenntartása, és az oldalmerevítéseken kívül biztonságos autó. Mondjuk nem kell borulni vele, meg egyáltalán karambolozni mert mindene gyűrődik (ütközéselnyelő zóna ugye kedves kérdező?). Alapvetően egy dolog miatt kellene félnem a suzukitól, és az a nagydarab kigyúrt kopasz állatok BMW-vel vagy audival, akik nem bírják megállni, hogy egy suzukis megy előttük, vagy megelőzze őket.
ma 16:25
De megint csak pattogni tudsz sértettségednek hangot adva!
Én már láttam suzuki vs 206 karambolt (tanú voltam sajna, bár ne láttam volna semmit).
A helyzet az, hogy a suzuki eleje teljesen szét ment, a peugeoton meg lámpa csere egy kis fénnyel és ennyi.
Szerencsére nekem is 206-om van, 10 éves, de tipp topp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!