Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Cromax Autó szerviz mióta...

A Cromax Autó szerviz mióta lett lehúzó fajta?

Figyelt kérdés
Évek óta vásárolok tőlük alkatrészeket, maga a webáruház részükben sose csalódtam. A szervizben viszont nagyot. Féltengely gumiharang cserén voltam bent, előzetesen felhívtam őket, hozzávetőlegesen mennyibe kerül, mikor tudják vállalni. A telefonban elhangzik a 9000, előzetesen a neten tájékozódtam az átlagár 6000, de mivel oda járok évek óta alkatrészért inkább őket választottam… Hívnak az autó elkészült, a számla 21.000. Rákérdek volt valami probléma, nem kalkulált alkatrész, hogy ennyi lett? Mondja nem volt semmi, sorolja a tételeket, munkadíj 16.000. Mondom nem erről volt szó, mondja ez ennyi sajnos. Cromax szerviz többet soha. Képzelem egy nagyobb tételnél mennyi extra futhat bele a munkadíjba. A munkát elvégezték, de hozzávetőlegesen 2x annyi lett :(

2015. szept. 17. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Alkatrészt én is vettem már tőlük. De általában több helyről kérek árat, ahol olcsóbb ugyan az a gyári alkatrész, ott veszem.

A szervizt még nem próbáltam, mert elrettentem az áraiktól. A most már 10 éves autómat még mindig márkaszervizbe hordom, mert jóval olcsóbban jön ki.

2015. szept. 17. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
6000 az alkatrész meg 16 000 a 1,5 óra munka. Mi ezzel a gond? Budapest egyik legfelkapottabb privát Ford szervize...
2015. szept. 19. 00:03
 3/3 A kérdező kommentje:
A gond nem maga a 16.000 forinttal van, hanem azzal, hogy ajánlatkéréskor 9000 forintot mondanak + alkatrész, mire a munkát elvégzik lesz belőle 16000 forint + segédanyag 1500 forint + alkatrész, ami így majdnem a duplája, annak amit mondtak. Mikor ajánlatot kértem nem tudta, hogy pontosan mennyi lesz? Szerintem nagyon jól tudta, csak akkor lehet, nem oda megyek. Szerintem ezt lehet lehúzásnak nevezni. De lehet neked ez a normális hozzáállás.
2015. szept. 19. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!