Mennyire szervizigenyes egy BMW? 316i.318. Vagy a 320i?
Figyelt kérdés
Hasznaltan szeretnek venni egy bmwt a harom kozul valamelyiket de mindenki azt mondja hogy nem jok a bomosok mert nagyon szervizigenyes.. Ez mennyire igaz? Minden almom egy ilyen auto es most meg tudnam venni..2015. szept. 12. 23:28
1/7 anonim válasza:
Nevedből ítélve fiatal vagy... nos viszont ezek azon kívül, hogy igazak rájuk a szokásos intelmek: Olcsón csak romhalmazt kapsz... ha karban van tartva nincs velük gond, viszont ezek még nem azok a BMW-k amiket valóban élmény vezetni, ezekkel nem kapsz többet mint bármi más márkával, kivéve a hátsó kerék hajtást.
2/7 anonim válasza:
Én azt mondom 318i vagy 318is normál használathoz. A 316i gyengusz, a 20i sokat kér. Ha nyomnád neki akkor inkább 320i vagy attól felfelé.
3/7 anonim válasza:
Miért nem vársz amíg lesz jogsid? Ha 99-es születésű vagy, akkor még nem nagyon vezetsz, addig meg csak állna, és az nem tesz neki jót. Ha E46 vagy attól lefelé gondolkodsz, akkor kell költened. Nekem is egy E46 az álomautóm, de sajnos az is marad. Az egy dolog, hogy a motorjával sosem lesz baj, de attól még a kaszni rohad, és a többi alkatrész is öregedik.
4/7 anonim válasza:
Fiatalként egy E36 kellene neked. Azok lennének olcsók. De azok vannak olyan régiek, hogy a karosszériát és a belteret rendbe kellene tetetni, ami nem lesz olcsó. Ha olyat veszel, amin már ezeket rendbe tették, akkor azt drágán tudod megvenni. Így is úgy is drága lesz a vége. Vagy jársz szakadt autóval, de akkor meg csak adod azok alá a lovat, akik gúnyolódnak.
5/7 A kérdező kommentje:
Elirtam. 2 ev mulva tudnam megvenni de ez nem is lenyeges az iskola ahova jarok kapok osztondijat es igy meg tudnam venni. De ha veszek egy kissebb autot kezdesnek akkor mar soha nem lehet bmwm.. Igyhat ezert akarok venni egyet. Mindenkinazt mondja hogy ne vegyek. Pedig venni fogok hagy sajat magam lassam hogy kinek mennyire volt igaza
2015. szept. 13. 15:11
6/7 anonim válasza:
Ha veszel kissebb autót kezdésnek nem elhet soha BMW-d? Ebben valahogy nem értem a logikát, tudod lehet pénzt keresni, miután végeztél a tanulssal vagy esetleg közben is... abból meg lehet majd venni.
De annak aztán iszonyat sok értelme van, hogy megveszed a legalapabb modellek egyikét, ráadásul nem is valami jó állapotban aztán lesz a nagy csalódás, hogy ennyit nyújt a BMW? Nem, nem ennyit nyújt, csak nem ott kell ekresni.
7/7 anonim válasza:
Meg fogod fenni, aztán pár hónap múlva el is adod, mert a gagyád is rá megy arra a szar régi leélt lomra amit megveszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!