Mennyiért érdemes Simsont venni? Valamint milyet?
Figyelt kérdés
Simson S50B, vagy Simson S51B 3 vagy 4 sebességeset? Melyikhez van több alkatrész, melyiket könnyebb szervizelni, fenntartani? Mennyiért érdemes venni? 100 ezer ft nagyon sok érte? (persze az legyen nagyon szép állapotú). Hobbi motorozásra szeretnék egyet vásárolni.2015. szept. 14. 15:01
1/6 Turimorgincs válasza:
Én inkább a S51B-t ajánlom 4 sebességgel, ezt könnyebb és olcsobb fentartani,szervizelni. És 100 ezer elég sok bár álapottól függ
2/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam. Hát a 100 ezer legyen olyan, hogy semmi rozsda, motorikusan szinte hibátlan legyen, és az elektronika is. Egy két kisebb-nagyobb faágból származó karcolás nem baj, de ne legyen lepusztulva. Ilyet lehet azért kapni max. 100 ezerét nem?
2015. szept. 14. 22:57
3/6 anonim válasza:
semennyiért és semmilyet. Régen idejét múlta, már a 70-es évek végén is elavúlt volt, csak a keletnémetek ezt nem tudták és még gyártották.
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem te egy igen csalódott emberke lehet, akinek volt egy szar simója és most átkozza őket. Nem? :D Mert nekünk kettő is van, és nincs semmi bajuk, érdekes. :D
2015. szept. 30. 20:46
5/6 A kérdező kommentje:
lehetsz*
2015. szept. 30. 20:46
6/6 anonim válasza:
Nem volt simson-om két okból. Az egyik hogy én motort akartam és nem simsont, a másik, hogyha ránézek egy simsonra, az rohadt visszataszító, legalábbis nekem. Dobfékek, undorító kinézetű lámpák, még undorítóbb kinézetű váz és alak, virsli kerekek, nulla futómű, szar hang, himba rendszer hiánya, csörgő-zörgő hang, önindító, köpi a gyertyát lépten-nyomon, és normális helyen meg se lehet vele jelenni :) Nekem ez a véleményem róla, ezen nem kell besértődni, sokan példáúl az Aprilia-kat szídják (főleg a kispénzűek mert irigyek mivel nincs rá lóvé) és azt istenítem, de arra lehet is azt mondani hogy motor mert az tényleg motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!