7ooo-8ooo euroert lehet mar jo allapotu VW Passatot venni? Egyaltalan megeri ez az auto, vagy van a kategoriajaban jobb/olcsobb auto?
Napi hasznalatra kellene, rovid utakra, meg max nyaralasra elmenni..
Sokba kerul fenntartani egy ilyen autot? Melyik tipust eri meg megvenni?Dizel/Benzin? Nem naguon ertek hozza, minden segitseg joljon :D koszi
12-es: 10 liter a 2.0TFSI-ből finom járással, 1.6 elmegy városban 9-el kb, vegyesbe 7-7.5, jelenleg ilyet vezetek :)
Visszatérve a kérdésre: Ilyen keretből én nem vennék egy 11-15 éves autót hogy még arra költsek, és úgy legyen megfelelő, mert ha esetleg továbbadsz rajta, az amit ráköltöttél sose fog visszajönni. Plussz bocsánat a B5 fanoktól, de szerintem egy szürke autó, nem hiába van a használt autók vételi listájának élbolyában évek óta, jó, megbizható dizelek, csak túl sok van belőlük, egy 6-os Passat egy szép felnivel mindjárt kivánatosabb a szemnek, mint egy B5 amire költöttél már egy gurigát.. és szerintem nem sokkal több fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!