Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A két autó közül melyik a...

A két autó közül melyik a jobb a maga kategóriájában? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott 2 autó

Honda accord 2001

Honda Civic 2001

[link]

[link]

Körülbelül mind a kettő azonos évjáratú

[link]

Egy ilyet is találtam. Nemtudom miben különbözik csak az első lámpája tűnik másnak

Szóval a lényeg, hogy a kettő közül melyik lenne a jobb választás? minden vélemény érdekel részletesen, tapasztalatokkal! Köszönöm szépen előre is !

2014. aug. 18. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindkettő ugyanazt tudja. Ha kell a nagy hely akkor Accord, ha inkább csak egyedül, max ketten használjátok akkor elég a Civic.
2014. aug. 18. 11:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Hmm rendben, köszi szépen :)

Igazából fiatal koromra tekintve szeretem a sportos/ sportos megjelenésű autókat, viszont valahogy az accord is vonz mert nagy, bár lehet kiüti ez a kettő egymást :D

2014. aug. 18. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Indokolatlanul drágának találom őket. Ennyi pénzért 2006-2007-es Focust is kapsz. De ha mindenképp ebből a kettőből kéne választani, a Civic jobbnak tűnik.
2014. aug. 18. 12:29
 4/10 A kérdező kommentje:

hát igen csak a 3 betűs szabály :D

Ford Fiat Francia..

Igazából ennyiért akár kapni az újabb swiftet is csakhát kinek mi.

2014. aug. 18. 12:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Nemtudom esetleg bmw 3 as széria? akár 1,6 - 2.0 akár dízel akár benzines

2001-3 körüli évjárat, igaz hogy 1,4m körül van de talán jobb lenne?! .

2014. aug. 18. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahha én is eljátszottam a gondolattal hogy mi lenne ha BMW lenne...

Itt az a baj hogy 1 milliáért nézel autót, de 1,4-ért meg van jó BMW.

Na igen ám, de ha az a BMW elromlik miből akarod fizetni a javítást ha az 1,4-et is nehezen szedted össze?

2014. aug. 18. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Elárulnád mire alapozod a 3 betűs szabályt? Autószerelői tapasztalatom szerint nincs semmi kivetni való velük. Van hátrányuk az bizos, de attól mert a Honda egy japán autó ne hidd, hogy sosem lesz vele probléma vagy klasszisokkal jobb vezetési élményt nyújt. Arról nem is beszélve, ha valami tönkre megy már-már pofátlanul mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.
2014. aug. 18. 15:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen igen... akkor lehet marad a seat cordoba vagy leon :D
2014. aug. 18. 15:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Volt fordom és renaultom. Tapasztaltam. Mint pl egy nem 3 f es autónál sok minden rosszat nem. De vissza a kérdéshez. Seat leon 1 es / cordoba mk2 egy a fent megemlített accordhoz, civichez képest?
2014. aug. 18. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Vegyél egy béka(6.gen) vagy egy 5genes civicet és tuningold meg kicsit jobban járnál
2014. aug. 24. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!