500SL kérdése:
Hol tudok Mercedes SL tulajdonosokkal beszélni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 05:25
1/4 anonim válasza:
Fórumokon vagy kimész egy Mercis találkozóra.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre én is gondoltam ezért megnéztem az éves eseménynaptárt, van ott Honda, Opel Bmw STP de mercit nem találtam sehol. Fórumot meg csak a Mercedes klubb ahová körülményes belépni, ill csak OT val foglalkoznak!!Tehát zsákutca..??
2015. szept. 13. 07:04
3/4 anonim válasza:
Ennek az az oka, hogy magyar forumok ilyesmire nincsenek is annyira, a Mercinek nem lett olyan kultusza, legalábbis nem azokban a körökben akik forumoznak stb. Külföldi van sok jó, ha nem gond a nyelvtudás, akkor én német és angol forumokat néznék, abból rengeteg jó van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen én is gondoltam rá " a nagyok " nem beszélgetnek.
Majd én csinálok egy facebok oldalt.
Még egyszer kössz.
2015. szept. 14. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!