Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson tuning 50/2 vélemény?

Simson tuning 50/2 vélemény?

Figyelt kérdés
hallotam olyanról hogy 50/2 es fel tuningolnak nagyobb felömlők nagyobb kipu nyílás ez lehetséges hogy teljesítmény növekedést érhetnék el vele nem vagyok kíváncsi: minek tuningolod simsont mondatokra

2015. szept. 11. 21:31
 1/3 joco5582 ***** válasza:

Én nagyon elégedett vagyok a 60as gyári hengerből faragott blokkomra. Amúgy teljesen igazad van. A

Egy ez nem is igazán tuning, hanem modernizálás reális keretek között. Mondja valaki az Apriliának, hogy minek membránosít??? Kettő a motor 80as években készült, és akkor a benzinnagyon más volt mint most. Nem voltak 2Tre optimalizált olajok sem.

Aki letesztelt tervek alapján hengert farag, felhasználja a legfrissebb tudást tapasztalatot. És bármilyen meglepő így erősebb kevesebbet fogyasztó motorja lesz.

És igen nem lesz jobb mint egy modern új motor, de jobb lesz mint amilyen 1980-ban volt.

Remélem segítettem

2015. szept. 12. 16:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy erted hogy 60 gyari blokkra es neked ugyanugy 2 felomlos csak felvannakreszelve a nyilasok vagy hogyan?
2015. szept. 16. 07:45
 3/3 joco5582 ***** válasza:

Szia, Úgy értem, hogy gyári négy sebességes fűzött blokk. Igaz erősített főtengely van benne, ami benne volt kukás lett. A henger 4 felömlős. De a felömlők száma nem számít. Nem ez befolyásolja, hogy milyen lesz a motorod.

Kb-re meg kell tervezned, milyen fordulatszámba szeretnéd használni. Egy pörgős motor alul lesz nyomatékszegény. Egy nyomatékos motort meg nem lehet pörgetni. Van átmenet. Azt is tisztáznod kell, hogy lesz-e rezo rajta, vagy gyárias kipu. Szóval mit szeretnél? És ugye mennyi pénzt szánsz rá. Gondolom nem titok, hogy csak úgy otthon simogatással nem lesz változás :)

2015. szept. 16. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!