Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet-e egy kis átalakítással...

Lehet-e egy kis átalakítással egy 250 mz blokkot belerakni gy sismson swalbe-ba úgy hogy az kívülről eredetinek tünjön?

Figyelt kérdés

Tanácsokat szeretnék kérni, esetleg ha valki foglakozik ilyennel!

Azt szeretném, hogy kívülről eredetinek tünjön de ha megszólal üssön!

2015. júl. 31. 10:24
 1/8 veterán vas ***** válasza:

Először is, az MZ motor ötször (!)nagyobb, az űrtartalmát tekintve. Ráadásul swalbihoz képest, a blokk és a henger hűtőbordái is erősen túlméretezettek. Értelemszerűen a hozzátartozó kuplung, váltó és a kihajtás is lényegesen vaskosabb. Aztán még útban vannak a tartó csövek és a burkolat. Mindezt egybevéve, ha csak ránézel már kiderül, hogy nem lehet elrejteni. Amúgy pedig a hangja is elárulná.

Na és még a járulékos alkatrészek alul méretezettségéről nem is beszéltünk (lánc, hátsó kerék, fékek)

2015. júl. 31. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Esetleg egy 125-ös danovia elférhet...
2015. júl. 31. 11:28
 3/8 A kérdező kommentje:
125-ktm blokk elférne benne?
2015. júl. 31. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
250-es blokkot felejtsd el mindenhol szélesebb az etz blokk mint maga a váz 2 nehezebb lenne valahogy meg is kéne állni nem lenne jó a súlyelosztásod szar helyen lenne a súlypontod stb stb...
2015. júl. 31. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
ha beleoperálsz egy 125-ös ktm blokkot, hogy állsz meg vele azzal az ultramodern dobfékekkel? ne legyél már hülye. Az ótvarocsmány simsonnal akarsz repeszteni hogy neked milyen überfas*za simsonod van és ezért kell bele nagyobb blokk? Vegyél egy motort ne a simsonnal kisérletezz.
2015. aug. 1. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Amire készülsz az legalitásban is kérdéses. Mi van ha ne adj Isten, balasetet okozol pl a jó doboknak köszönhetően. Az összes kárt rád verik a biztosító meg mossa kezeit. Ez is egy szempont.
2015. aug. 1. 11:43
 7/8 veterán vas ***** válasza:

Egy üzembiztos öreg kismotor, ezerszer szimpatikusabb, mint egy turmixolt gagyi(ami ráadásul még szabálytalan is) Tedd rendbe az "összes" 50 köbcentijét, a múltszázadi fékjeit, és élvezd, hogy gondtalanul használhatod.

Ne akard senkivel sem elhitetni, hogy egy álruhás 650-es japi rizsrakéta.

Hagyd tisztességesen megöregedni....... ;)

2015. aug. 2. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Kössz én is tudom értékelni a jó simsonokat van nekem is egy ami gyönyörű állapotban van és van egy 750-es kwasakim ,de ki akartam valami újat próbálni hobbi céllal és ezzel a céllal kértem tanácsot.
2015. aug. 4. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!