Egy honda cbr500r első motornak?
Figyelt kérdés
Mar kis tapasztalatom van motorozás terén, simsonon, derbi sendán egy kevés, de sokat robogóztam. Most szeretném letenni az A2-es jogsit és erősebb motorral menni. Ezért néztem ki a honda cbr500r-t. Szerintetek?2015. szept. 10. 20:13
1/3 anonim válasza:
Jó motor nem rossz, csak ha elcsúszol vele költségesebb rendbehozni mint mondjuk egy régi Suzuki GS500-at
2/3 lupara válasza:
Jó küllemű,megbizható tartós motor,48Le-vel.Leirt motoros előéleted nézve,ez soknak is tűnhet.Legyen önkritikád,gondold végig eddigi km-eid,hozzátéve A2-es tanuló tapasztalataid.Ha jó osztályzatot adsz magadnak,és vizsgáztatóid,akkor a módját megadva kezdhetsz cbr500r-el.
3/3 anonim válasza:
Nyugodtan megveheted, de én a bukógombát nagyon ajánlom. Olcsó, de sok gondtól megszabadíthat:)
Én kezdésnek egy új ER6-n vettem. Júni elejétől vezetek (7200km van benne), de csak egyszer néztem be egy kanyart. A plexim és egy idom lett karcos. Nem nagy dolog, de idegesít, hogy össze lett barmolva, a gomba megvédte volna.
2-3ezer km-ig óvatosabban menj vele, hogy kitapasztald. Utána már érezni fogod, tudod majd mit bír és te is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!