Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy honda cbr500r első motornak?

Egy honda cbr500r első motornak?

Figyelt kérdés
Mar kis tapasztalatom van motorozás terén, simsonon, derbi sendán egy kevés, de sokat robogóztam. Most szeretném letenni az A2-es jogsit és erősebb motorral menni. Ezért néztem ki a honda cbr500r-t. Szerintetek?

#motor #első #honda cbr500r
2015. szept. 10. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó motor nem rossz, csak ha elcsúszol vele költségesebb rendbehozni mint mondjuk egy régi Suzuki GS500-at
2015. szept. 10. 20:22
 2/3 lupara ***** válasza:
Jó küllemű,megbizható tartós motor,48Le-vel.Leirt motoros előéleted nézve,ez soknak is tűnhet.Legyen önkritikád,gondold végig eddigi km-eid,hozzátéve A2-es tanuló tapasztalataid.Ha jó osztályzatot adsz magadnak,és vizsgáztatóid,akkor a módját megadva kezdhetsz cbr500r-el.
2015. szept. 10. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan megveheted, de én a bukógombát nagyon ajánlom. Olcsó, de sok gondtól megszabadíthat:)

Én kezdésnek egy új ER6-n vettem. Júni elejétől vezetek (7200km van benne), de csak egyszer néztem be egy kanyart. A plexim és egy idom lett karcos. Nem nagy dolog, de idegesít, hogy össze lett barmolva, a gomba megvédte volna.

2-3ezer km-ig óvatosabban menj vele, hogy kitapasztald. Utána már érezni fogod, tudod majd mit bír és te is:)

2015. szept. 17. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!