Ac pumpát kellet cserélnem. A kocsi nem indul az új pumpával csak rákap és pár mp. Múllva leáll. lehet, hogy nem nagynyomású pumpát kaptam? Okozhatja kis nyomású 1 báros pumpa, hogy nem indul el a 3 báros szelepenkénti befecskendezéses Golf?
benne is van a kérdésben a válasz. ha 3báron fecskendez be, akkor nem elég az 1 bár mert, az ahhoz képest csak hugyozik. vedd le cseréld ki, utánna indulni fog.
jah még annyit, hogy szelepenkénti befecskenedezés nincs, csak hengerenkénti :)
Félreérthettétek a kérdésem.
Én sem tudom,hogy milyen a pumpa.nekem nagynyomásúnak adta el a webbes kereskedő,de nincs sehol ráírva,hogy milyen és kívülről nézve egyforma mind a kettő.
Ha akár kisnyomású is indulnia kéne a kereskedő szerint a kocsinak,legfeljebb nem nagyon húzna nem volna nagy ereje.
De nekem be sem indul és nem akarok egy másik 50-60 ezrest rákölteni,hogy másik pumpával is kipróbáljam .főleg ha nem is a pumpa okozza a bajt. Szerelőhöz sem tudom vinni -legfeljebb vontatni ha nem megy a motorja.
Szeretném,ha olyan valaki válaszolna aki ért is az autókhoz,nem csak logikázik a rovásomra,meg azt tanácsolja,hogy vigyem szerelőhöz.
Csak akkor vinném,ha mindegy mindegy lenne ,de egy 6 milliós autót nem viszek szakszervvízbe ahol elvárják tőlem,hogy én bízzak bennük vakon,és minek-után lehúzták a rolót előttem azt csináljanak azt lopják ki belőle amit nem szégyenlenek....
ac pumpa a hibás 100%
amit most vettél add el, és vegyél bele egy nagynyomásút.
ez pont olyan mint amikor a dieselnél rosszak a porlasztók, és csak "behugyozik".. érted hogy gondolom.. nincs nyomás nincs olyan finom porlasztás..
hidd el!
Nem 100% os teljesìtménnyel jàratom àlló kocsival mert nem szeretném , hogy kiszakadjon a gumi felfūggesztés es jobbik esetben a szomszéd kertjèben landiljon a motor!
A pumpa jó de a probàlkozások alatt megszìvta magát a motor és kõzben elszennyezõdõtt a gyertya !!!
Gyàr által ajànlott gyertyacsere utàn põccintésre indúl ès azóta is kifogàstalan a gèp !
Külõn kõszõnet a rosszmàjú trollkodoknak , ezek az emberek betegek ès nincs jobb passziójuk mint nagas lóról becsmèrõ beszôlàsokat ìrkàlni a làthatatlansàg kôntõsbe burkolózva a !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!