Teljesen reménytelen vagyok?
Az utóbbi gyakorlati óránál annyira elszomorodtam,egyszerűen semmi nem volt jó. :(
A parkolásnál is közelebb állok az egyik autóhoz, nem sikerül elsőre jól betolatni,elfelejtem az indexet,tükröt,túl kis ívbe kanyarodok.....
Olyan rossz érzés,mert úgy általában menni szokott minden és nem vagyok hozzá szokva ,hogy valaki leszúrjon,mert nem jól csinálom... ;( és mellesleg már a 11. óránál tartok.
Nektek volt ilyen gond a vezetésnél?
hülyéskedsz? 11. órám még csak a 2. volt a forgalomban, és amikor megálltunk, kb csak remegtem, ha megindultunk, akkor meg kapaszkodtam.
Nagyonsokadik órán kerültem mélypontra, amikor kiderült, hogy egyszerűen nem értem, hogy miért úgy kell parkolni, ahogy. Hetekig nem aludtam rendesen, éjjel-nappal vezettem és parkoltam fejben... aztán egyszercsak leesett! És utána nem volt vele gond.
nagyon az elején vagy, persze, hogy nem megy még. Majd idővel...
jót derültem..totális önbizalomhiányos vagy...
amiket felsoroltál hibákat, azokat érvényes jogosítvánnyal is elkövetik, úgyhogy ne add fel...
mire letudod a kötelező órákat, akár F1-es pilóta is lehetsz..csak önbizalom legyen...
senki nem születik jogosítvánnyal a szájában..
11 óránál van aki elindulni sem tud, nemhogy parkolni.
Egyébként 10-20-30 éves jogosítványokkal rendelkező emberek nem tudnak egy mozdulatból betolatni valahova, vagy úgy parkolni, hogy pont középen legyen az autó (még a profiknak se sikerül mindig). Szóval fel a fejjel, egész jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!