Mi a mákkal lehetne letisztítani a zsírt a szélvédőről?
Figyelt kérdés
Ugye ha télen indulás előtt bepárásodott a kocsi, vagy netán ráfagyott a víz, akkor benyomjuk a ventilátort és voalá faszintos lesz. Na már most, vannak olyan személyek akiknek odaadod a kocsit kölcsönbe és nem nyomják be a ventilátort, hanem kézzel, igen... puszta kézzel letörlik a szélvédőt belülről ugye. Na és aztán zsírfoltos lesz és ha rányomod a ventit, ha nem az macatos és ott marad a pára, akármit csinálsz. Próbáltam már alkoholos ablakmosóval de nem nagy változás történt. Mi a jó fenével szedjem le a zsírt??? Tisztítóba vigyem? Párapisztollyal kezeljem le?2015. szept. 3. 12:14
1/11 anonim válasza:
Az alkoholos nem túl jó a közeli műanyag borítások miatt miatt, mert nem biztos, hogy szeretni fogják egymást. Nekem domestotos kendővel lejött a kosz az ablakról. Vagy szappanos víz és mikroszálas törlőkendő.
2/11 veterán vas válasza:
Tudom ajánlani az ecetes fejszét, vagy alkoholos féltéglát.
Ezzel a .....kérdéssel arra szeretnél utalni, hogy még soha nem tisztítottál üveget?
Mert akkor nagyon nagy a baj! :D
3/11 anonim válasza:
Nehogy MÁKKAL, dióval sokkal jobb.
5/11 anonim válasza:
Azzal próbáltad már, amivel kívülről is mosod a szélvédőt???
6/11 anonim válasza:
Ablakmosó folyadékkal pucold le. Akár szélvédőmosót is használhatsz.
7/11 anonim válasza:
Az alkoholtól nem kell félni, nem bántja a műanyagokat. Csak nem a bolti, nyomokban alkoholos löttyöket kell ráborítani az ablakra, mert azoknak nincs zsíroldó hatásuk. Kell venni denaturált szeszt, az tényleg oldja a zsírt. Ráadásul jó büdös. Úgyhogy tisztítás után ki kell szellőztetni. Utána még ablaktisztítóval lehet fényesíteni, mert a denaturált szesz után néha csíkos marad.
8/11 A kérdező kommentje:
1/7 kösz, megpróbálom azzal ah ajánlottad. :)
veterán vas tisztítottam, de a lakásban a párom tisztítja. Alkoholossal próbáltam amit ő is használ ablakokra, de semmit nem javított, rosszabb lett. Traktort könnyebb kimosnom, belül és kívül is magasnyomásúval. De hát a kocsit nem lenne jó ötlet. :D
3/7 majd mogyoróval :D
4/7 egy próbát megér
5/7 nem, magasnyomásúval még nem, de amit hozzá használok sampont nem veszi le, majzolja
6/7 nem ment le
7/7 xD
Mentek a plusszok is meg a felesek is :D
2015. szept. 4. 15:40
9/11 anonim válasza:
Mégis mi a fene van a szélvédődön? 2 cm vastagon disznózsír? Máskülönben már rég sikerült volna leszedni a fenti módszerekkel...
10/11 anonim válasza:
Én citromos mosogatószerrel szoktam lemosni mindig, ha kölcsönadom. Az edényekről is lemossa a zsírt, a szélvédőre is tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!