Ti hogyan takarítják le ÚT KÖZBEN a bogár tetemeket a szélvédőről?
Figyelt kérdés
100 km-es út alatt, mintha lehányták volna a szélvédőm. Az ablakmosó nem szedi le rendesen csak szétkeni.
Mit csináljak, ahogy becsapódik egy, rögtön mosassam le?
2014. jún. 8. 18:37
1/5 anonim válasza:
Útközben sok mindent nem tudsz csinálni. Benzinkútnál ha megállsz ott szokott lenni vödör víz ablaklehúzóval.
2/5 anonim válasza:
Hát én igazából nem törődök vele. Nem szoktam csinálni vele semmit. Annyira azért nem durva, hogy ne lássak ki. Viszont ha szétkeni, akkor már valóban zavaró, ezért inkább nem nyúlok hozzá. Amikor megérkeztem, akkor szoktam rovaroldót ráfújni, aztán utána meg vízzel könnyen lejön. Ez jó amúgy a galambszarra. Én nem tudom mit zabálnak azok, de néha eléggé megküzdök vele.
3/5 anonim válasza:
Vannak egész tűrhető rovaroldós nyári szélvédőmosó folyadékok. Talán azzal néhány benzinkúttal tovább tudsz majd menni.
4/5 anonim válasza:
Én nem foglalkozok vele, pedig most igen durván néz ki a szélvédő, meg úgy magába az egész kocsi. Pénteken 150, szombaton 580km, az ablaktörlővel nem is próbálkozok. De lassan kiürül a tank, aztán a kúton majd lemosom.
5/5 anonim válasza:
Ha nyáron (este) útnak indulok, akkor viszem magammal az autómosó kefét, meg egy palack vizet és ha nagyon zavar, akkor le tudom mosni (egy megállás esetén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!