Ha megtehetnétek járnátok ukrán gázolajjal, ha annak literje kb 260-270 Ft-ba kerülne?
Figyelt kérdés
/papolós államháztartási hiány növekedés és hasonlók nem érdekelnek:D/2010. márc. 11. 20:40
2/25 anonim válasza:
Persze, de ha jobban körülnézzel tudsz olcsóbban is. Vagy te is kijárhatsz, m gondolom a határtól max 100-150km-re laksz, kint pedig 130-140ft/liter. Ha kiszámolod akkor bőven jobban jársz ha kimész, főleg ha még hozol egy kis ""ezt-azt"". Így meg h még dízel autód is van...
4/25 anonim válasza:
Jártam is meg járnék is, meg jobb is!
5/25 anonim válasza:
Igazából, úgy éri meg kimenni, ha van gáz+benzin üzemű autód és mindkettőt telenyomod, gáznak 70-80 Ft/litere, benzinnek meg 150-180 Ft.
6/25 anonim válasza:
Kis ez azzal csak óvatosan, csak legális dolgokat hozz át, ugyanis visszafelé minden autót átnéznek tüzetesen, csomagtartót motorházat ülések alatt. Cigiből csak két dobozt lehet áthozni fejenként (18+) töményből pedig egy litert fejenként.
7/25 anonim válasza:
ha mol vagy hasonló kútnál tankolsz, akkor megéri, de ha ilyen családi kúttól akarsz venni extra olcsó gázolajat, nah azt felejtsd el gyorsan, kivétel ha valami régi zőccséges mercivel mész, hisz az mindent kibír, az új motorok nem. Ha tudsz biztos helyet, ahol azt kapsz, amit kérsz, akkor megéri, de a legjobb, amit az előttem író mondott, benzin + gáz.
8/25 anonim válasza:
egyik ismerősöm dízeljének eltömődött a porlasztócsúcsa a silány gázolajtól... újfajta renault megane-ja van... és több100000 volt a javítás, én mondtam hogy benzineset kell venni... :P
9/25 anonim válasza:
Nem.Én ragaszkodok a magyar termékhez.Maradok a jelenlegi magyar páromnál.Az árat mondjuk nem tudom összehasonlítani.:)
10/25 anonim válasza:
Én már megfontoltam hogy átmegyek tankolni persze benzint.
Amúgy sokkal olcsóbb ott a benzin kb a fele az itteni árnak úgyhogy nagyon megérné átmenni csak nem tudom hogy nekem megérné e mert kb 250 km oda az út és vissza is és így még fontolgatom hogy elinduljak e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!