Szerintetek simson gázolajjal? :O
Inkább add nekem a simsonod, ne használd, ha nem tudod normálisan.......
2011. okt. 21. 21:21
Elvileg mehet, de szerintem nem tesz neki túlzottan jót.
2011. okt. 21. 21:38
3/43 A kérdező kommentje:
első....
második: nem akarom megcsinálni, szeretem a simsonom :D
de szerintem érdekes nagyon,hogy tud olyan nyomást előállítani a kis simson,hogy berobbanjon a gázolaj:)
Ha elég meleg a motor, és jó a kompresszióviszony, akkor mehet.
2011. okt. 21. 22:20
5/43 A kérdező kommentje:
jaja, azért gagyi gyűrűvel, + kopott hengerrel nem tudom, menne-e.
esküszöm, egyszer veszek egy rossz simsont, megcsinálom dízelre :D megérné azért a 20 perc használatért :)
mit tehet tönkre amúgy? henger,dugattyú. mással nem érintkezik(robbanás közben).
Hűlye vagy már...
Az életbe nem lesz annyi nyomás benne hogy begyújcsa a gázolajt. Gázosra még talán hamarabb átalakítható
2011. okt. 22. 00:43
A videón lévő simónak elég jó lehet a komprossziója, bár nem tesz neki jüt az biztos mert egy dieselnek többet kell kibirnia, és a gyulladás se biztos akkor van amikor kéne, lehet hogy előbb, a teljesítményről ne is beszéljünk...
2011. okt. 22. 12:50
8/43 A kérdező kommentje:
00:43 : ))))))) helyesírásod, nyelvhelyességed mindent elárul.
Utolsó:
az meglehet:D
Hat nem tudom hallotatok-e mar a chamberlain traktorrol de az pl benzinnel indult es amint elerte a megfelelo homersekletet at kellett valtanod gazolajra...es a ketutemunel mi akadalya lenne az ongyulladasos egesnek? Elvegre ha rossz hoerteku gyertyat raksz bele szikra nelkul megy benzinnel persze ha bemelegedett. Ha emlekeim nem csalnak akkor a diesel hogy hidegen elinduljon 18-20 nak kell lennie a suritesi viszonynak..ertelemszeruen melegen kissebb akar 10 kornyeke is elegendo lehet...es mivel a Simson leghuteses ezt nem nehez elerni. A karositas mas teszta mivel a csapagyazas inkabb a fordulatra lett kihegyezve...de kapaszkodjatok meg kozel olyan erosnek kell lenni mintha diesel lenne, mert a ketutemu motorok igen csak nyomatekosak. A benzin egeshoje magasabb mint a diesel-e igy sok kart tenni nem tud. A terjeszkedes lassabban zajlik le igy az elerheto max fordulatszam is hatarozottan kissebb. A kenes meg kituno mivel maga a gazolaj egy igen jo folmkepzo es az olaj is jol oldodik benne. Szerintem Lehetseges.
2011. okt. 28. 12:48
10/43 A kérdező kommentje:
utolsó: köszi, utánanézek a traktornak.Szerintem az egyetlen akadály a motor üzemi hőmérsékletre hozása.Nem tudom, hogy melegedne -e a motor egy 100 m-es, sebességben való gurulástól.Szerintem igen, mert a sűrítés közben hőt termelne.Kérdés az, hogy mennyit?:D
Kapcsolódó kérdések: