Ha a házunk előtt már nagyon régóta áll egy valószínűleg gazdátlan autó, azt hova kell bejelenteni hogy elvigyék?
Köszönöm!
És szerinted van rá esély hogy elvigyék?Hallottam már olyat hogy nem vitték el :/
Csak úgy biztosan nem viszik el.
Szerintem ez egy hosszabb folyamat lesz. Vagy megkeresik a tulajt és értesítik. Vagy elviszik, de ahhoz szerintem el kell telnie x. évnek.
Nálunk is volt, sokan bejelentették, mert foglalta feleslegesen a parkolóhelyet, amiből egyébként is nagyon kevés van.
Van rá valami szabály, hogy ilyenkor milyen esetben lehet elvitetni. Nem tudom már pontosan, de én olyanra emlékszem, hogy x. időnek el kell telnie. Kivéve, ha valami veszélyes helyen áll.
Ha van rajta rendszám,korlátlan ideig ott rohadhat,mivel magyarországon vagyunk..
Ha nagyon idegesít,lerúgod róla a rendszámokat,és úgy jelented be.
Kedves gyökér 5-ös!
Azért zavar, mert a páromnak a másik utcában kell parkolnia, nem tud a saját házunk előtt. 2 kocsi van és egyikkel az udvarba szoktunk, másikkal pedig szeretnénk a ház elé. DE...ott van már jó ideje egy szinte roncs autó...kereke le van eresztve, rozsdás és lassan már belepi a gaz..csupán ezért zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!