Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a házunk előtt már nagyon...

Ha a házunk előtt már nagyon régóta áll egy valószínűleg gazdátlan autó, azt hova kell bejelenteni hogy elvigyék?

Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Közterület felügyelet.
2015. szept. 3. 14:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És szerinted van rá esély hogy elvigyék?Hallottam már olyat hogy nem vitték el :/

2015. szept. 3. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak úgy biztosan nem viszik el.

Szerintem ez egy hosszabb folyamat lesz. Vagy megkeresik a tulajt és értesítik. Vagy elviszik, de ahhoz szerintem el kell telnie x. évnek.

Nálunk is volt, sokan bejelentették, mert foglalta feleslegesen a parkolóhelyet, amiből egyébként is nagyon kevés van.

Van rá valami szabály, hogy ilyenkor milyen esetben lehet elvitetni. Nem tudom már pontosan, de én olyanra emlékszem, hogy x. időnek el kell telnie. Kivéve, ha valami veszélyes helyen áll.

2015. szept. 3. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Gazdátlan autó nemigen van. Először megpróbálják kideríteni a tulajt és felszólítást küldeni neki, ha nem sikerül akkor elszállítják. Szóval időbe telik.
2015. szept. 3. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
9%
Miért zavar, hogy ott áll egy gazdátlan autó? Ne legyél ilyen házsártos nénike, aki kandikál ki a függöny mögül azt lesve, hogy mibe köthet bele.
2015. szept. 3. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha van rajta rendszám,korlátlan ideig ott rohadhat,mivel magyarországon vagyunk..

Ha nagyon idegesít,lerúgod róla a rendszámokat,és úgy jelented be.

2015. szept. 3. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves gyökér 5-ös!

Azért zavar, mert a páromnak a másik utcában kell parkolnia, nem tud a saját házunk előtt. 2 kocsi van és egyikkel az udvarba szoktunk, másikkal pedig szeretnénk a ház elé. DE...ott van már jó ideje egy szinte roncs autó...kereke le van eresztve, rozsdás és lassan már belepi a gaz..csupán ezért zavar :)

2015. szept. 4. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a gyökér szót kihagytad volna, azt írtam volna hogy értem, és elnézést kérnék. Így viszont mégis csak egy házsártos nénike vagy.
2015. szept. 4. 14:38
 9/9 A kérdező kommentje:
A gyökér szót azért írtam mert marhára elegem van az okoskodókból :) Megkérdeztem valamit erre te támadsz...pedig ha feltettem a kérdést valószínüleg megvan az oka és nem azért írtam ki mert egy házsártos nénike vagyok...hozzáteszem nénike meg még véletlenül sem ugyanis 21 vagyok :)
2015. szept. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!