Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosokhoz! Ti mit gondoltok...

Motorosokhoz! Ti mit gondoltok érről?

Figyelt kérdés

A köszönésről lenne szó.Egy Derbi Senda 50-et hajtok és azt tapasztalom,hogy amikor elhaladok valaki mellett mindig köszönünk egymásnak.De ha mondjuk egy lámpánál besorol mellém egy CBR600 vagy Hornet akkor is én köszönök neki de nem tapasztalok viszonzást :)).

Nos a kérdés az hogy ha mondjuk veled szembe mennék és köszönnénk egymásnak és amikor elhaladunk egymás mellett és te meglátod a tükörbe hogy csak egy 49ccm enduró mi lenne az első gondolatod ill. megbánnád hogy köszöntél?

2015. szept. 2. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki int, intek neki. Ha kismotorral van akkor is.

Elejen en is integettem a szembejovo motorosoknak, amig egyik nap a szembejovo motoros latvanyosan feltartotta a kozepso ujjat. Onnantol kezdve a kisphaszom integessen, de ha nekem intenek, mindig viszonzom a koszontest. Ha lampanal egymas melle allunk fejbiccentes mindig bejatszik. Talan azert mert lampanal mar latjak, hogy lany vagyok...

2015. szept. 2. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Én köszönök a Babettásnak is, ha ő köszön. Amúgy mostanában már nem nagyon erőltetem. Nem a motortól függ ez, hanem inkább az emberektől. Lehet ha Hayabusán ülnél, az a motoros akkor sem köszönt volna neked.

Meg a másik, hogyha 49-es motort hajtasz, akkor az öregebbek úgymond lenéznek, de nem is a motor miatt, hanem mert tudják, hogy 20 éves sem vagy.

2015. szept. 2. 21:03
 3/5 lupara ***** válasza:
Ahogy én látom,nagymotoron ülők(beleértve engem is),nem kezdeményezik a köszöntést kismotorok felé.Oka több is lehet.Városi környezetben se energiám,se kedvem minden kétkeréken közlekedőt üdvözölni,figyelmem is elvonná.Robogósok életkora is bejátszik részben,nálam fiatalabb ha inteni akar,elfogadom és viszonzom.Nem bánom meg,partnernek tekintem.Lámpánál ha mellémállva rámköszönsz,biztos viszonzom, és ha belefér,váltunk néhány szót.Elsősorban hasonló nagyságúknak köszönök a fenti okok miatt.
2015. szept. 2. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Régen köszöntünk egymásnak. Ma már sajnos sok a kocamotoros. Ennyi. Aki komoly az köszön függetlenül hogy mivel vagy. Régen is volt aki nem köszönt de ha te ültél a kismotoron sisakban kesztűben akkor sokszor a nagymotoros is előre köszönt mert látta hogy nem Pista bácsi vagy aki a szőlőbe megy. Ha meg köszöntél akkor ő viszonozta.
2015. szept. 2. 23:25
 5/5 anonim válasza:
Szerintem a kivitel miatt nem ugyan az a kivitel. En például Sosem intek emdurosnak vagy stb csak sport-tura vagy gyorsasági. Meg persze a kor lehet komolytalannak gondolnak
2015. szept. 26. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!