Motorosokhoz! Ti mit gondoltok érről?
A köszönésről lenne szó.Egy Derbi Senda 50-et hajtok és azt tapasztalom,hogy amikor elhaladok valaki mellett mindig köszönünk egymásnak.De ha mondjuk egy lámpánál besorol mellém egy CBR600 vagy Hornet akkor is én köszönök neki de nem tapasztalok viszonzást :)).
Nos a kérdés az hogy ha mondjuk veled szembe mennék és köszönnénk egymásnak és amikor elhaladunk egymás mellett és te meglátod a tükörbe hogy csak egy 49ccm enduró mi lenne az első gondolatod ill. megbánnád hogy köszöntél?
Ha valaki int, intek neki. Ha kismotorral van akkor is.
Elejen en is integettem a szembejovo motorosoknak, amig egyik nap a szembejovo motoros latvanyosan feltartotta a kozepso ujjat. Onnantol kezdve a kisphaszom integessen, de ha nekem intenek, mindig viszonzom a koszontest. Ha lampanal egymas melle allunk fejbiccentes mindig bejatszik. Talan azert mert lampanal mar latjak, hogy lany vagyok...
Én köszönök a Babettásnak is, ha ő köszön. Amúgy mostanában már nem nagyon erőltetem. Nem a motortól függ ez, hanem inkább az emberektől. Lehet ha Hayabusán ülnél, az a motoros akkor sem köszönt volna neked.
Meg a másik, hogyha 49-es motort hajtasz, akkor az öregebbek úgymond lenéznek, de nem is a motor miatt, hanem mert tudják, hogy 20 éves sem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!