Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megvenni egy ilyen autót?

Megéri megvenni egy ilyen autót?

Figyelt kérdés

Például őt? Vagy valami hasonló kategóriájút?

[link]

Nem kerül sokba,jó állapotúnak is tűnik. 15 évesen annyira még nem is öreg.

A fogyasztás az nem gond, mert a vételára nem húzós, amit más autó árára költenék azt végülis itt elköltöm benzinre.

Mindennapi használatban lenne, de napi 10-20 km csak.

Van itt valaki aki ilyesmi autóval járkál? Tapasztalatok? Vezetési élmény?

2015. aug. 30. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Jó, ébredj már fel!

Mindjárt itt a suli.

2015. aug. 30. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha szereted az amerikai autókat akkor számodra biztos élmény lesz vezetni.

Fogyasztani őrületesen sokat fogyasztanak, akár 20l felett is, illetve mivel itthon nem sok van pl Firebird-ből, drága lehet a szerviz.

Hogy megéri-e az rajtad áll, én ilyen kategóriát max hobbinak vennék.

2015. aug. 30. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Itt van pár fogysztási adat, ezek szerint annyira nem horror, pedig van amelyik nagyobb teljesítményű.

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem értem miért van ennyire kevés ilyen amerikai autó itthon. Megdöbbentem az árakon. Jóval drágábbnak gondoltam őket, de egyáltalán nem elérhetetlenek.

Ha belegondolunk, hogy van aki akár hasonló áron megvesz egy széthajtott bmw-t és a szervízköltségével többet fizet rá, mint az aki ilyet tankol akkor nem találom a logikát...

2015. aug. 30. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:

BMW-t találsz minden sarkon, nagy rá a kereslet, sok az alkatrész, sokan szerelik, európai autó. Viszonylag olcsó, jó teljesítménnyel.

Ezzel szemben egy Pontiachoz nem fogsz találni a sarki kis alkatrészesnél hozzávaló alkatrészt, kb rendelned kell mindent. Jóval költségesebb. És igen, ezeket is kell majd szervizelni mint minden más autót, plussz nem mindenki vállalja.

Fogyasztási adatnak 10l alatti még viccnek is durva, hidd el 15 alatt nem fog megállni (főleg napi 10-20km távokon), de inkább 20 közelébe saccolnám.

Ne érts félre, nem rosszak ezek az autók, de okkal nincsenek itthon elterjedve, mert minek kínlódni a behozatallal, az átalakítással EU szabványra stb. ha itt van Európában egy rakás jobbnál jobb márka.

2015. aug. 30. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy autót nem megvenni nehéz, hanem fent tartani. Lesznek itt még plusz költségek.
2015. aug. 30. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!