Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megvenni ezt a Peugeot...

Megéri megvenni ezt a Peugeot 206-ot?

Figyelt kérdés

64000 km-es, 1.4 benzinmotoros 2007-es évjáratú 3 ajtós, tök jól fel van szerelve van benne-rajta sokminden (de persze nem fullextrás), grafitszürke, kívülről sincs semmi baja és az egyetlen komolyabb baja eddig a kipufogó kilyukadása volt de már meg van javítva. 700.000ért kínálja egy öreg bácsi az utcánkban állítólag áron alul adja a kocsihoz képest. első autóm lenne, 20 éves vagyok.

belevágjak? érdemes megvenni? a válaszokat előre is köszi.

2015. aug. 29. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Döntsd el magad.

2015. aug. 29. 09:55
 2/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
78%

Kiváncsiságból rákerestem hahu-n és valóban úgy tűnik egész jó árban adja, mert ott a 2007-esek 750 ezertől indulnak, de inkább afelett.

A 206-os formára nagyon vagány autó, nekem ugyan sosem volt, de nagyon tetszettek. Anno majdnem vettem én is, de a szerelőm nagyon erőteljesen lebeszélt róla.

2015. aug. 29. 09:55
 3/8 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen jó vétel. Idős tulajdonos, valószinüleg nem hajtotta agyon.
2015. aug. 29. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ez mind igaz, akkor a bácsi féláron kínálja az autót. Ha esetleg mégsem kellene írj egy privátot, hogy hol van és megnézném és talán meg is venném.
2015. aug. 29. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

Mi a kérdés? :D

Ha szeretnél ilyen autót, tetszik is, jó állapotú, jó áron adják, akkor mi az ellenérv, ami miatt vacillálsz?

2015. aug. 29. 11:16
 6/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
49%

Annyit még hozzáfűznék, mivel áron alul kapod, így nagy rizikód nincs, mert ha fél év múlva rájösz, hogy nem ilyen lovat akartál, ennyiért akkor is biztosan el fogod tudni adni.

Szóval én is azt mondom, nagy kockázat ebben most nincs.

2015. aug. 29. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Valóban áron alul van. Kár, hogy Peugeot.
2015. aug. 30. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyed meg. A maga kategóriájába sokkal jobb mint bármelyik. Azért mert Peugeot !!! De ha ismered a bácsit , meg tudsz is beszélni (alkudni) még egy kicsit lehet lefelé menni vele. Hidd el három órás beszélgetés után minimum egy kilót leenged.
2015. aug. 31. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!