Megéri megvenni ezt a Peugeot 206-ot?
64000 km-es, 1.4 benzinmotoros 2007-es évjáratú 3 ajtós, tök jól fel van szerelve van benne-rajta sokminden (de persze nem fullextrás), grafitszürke, kívülről sincs semmi baja és az egyetlen komolyabb baja eddig a kipufogó kilyukadása volt de már meg van javítva. 700.000ért kínálja egy öreg bácsi az utcánkban állítólag áron alul adja a kocsihoz képest. első autóm lenne, 20 éves vagyok.
belevágjak? érdemes megvenni? a válaszokat előre is köszi.
Kiváncsiságból rákerestem hahu-n és valóban úgy tűnik egész jó árban adja, mert ott a 2007-esek 750 ezertől indulnak, de inkább afelett.
A 206-os formára nagyon vagány autó, nekem ugyan sosem volt, de nagyon tetszettek. Anno majdnem vettem én is, de a szerelőm nagyon erőteljesen lebeszélt róla.
Mi a kérdés? :D
Ha szeretnél ilyen autót, tetszik is, jó állapotú, jó áron adják, akkor mi az ellenérv, ami miatt vacillálsz?
Annyit még hozzáfűznék, mivel áron alul kapod, így nagy rizikód nincs, mert ha fél év múlva rájösz, hogy nem ilyen lovat akartál, ennyiért akkor is biztosan el fogod tudni adni.
Szóval én is azt mondom, nagy kockázat ebben most nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!