Peugeot 407 vagy Renault Laguna ll Hdi vagy Dci? Melyiket éri megvenni? Tanácsokat várok
Figyelt kérdés
#HDI #Dci?
2014. máj. 2. 15:18
1/10 anonim válasza:
Én Renaultos vagyok, de annyit szidták a Laguna II-t, hogy nem mernék venni belőle! Állítólag nem a legsikerültebb konstrukció.
2/10 anonim válasza:
Én 1-iket sem venném, ennyi pénzért vannak jobb típusok is.
3/10 anonim válasza:
Nekem Laguna III-am van, full francia fanok vagyunk, de ezek közül félve venném meg akármelyiket.
Mennyi pénzt szánnál rá?
4/10 anonim válasza:
Inkább a 407-est.Jóval megbizhatóbb a lagunánál.
6/10 A kérdező kommentje:
Kb 1,4-1,7 misi!
Kezdek a francia táborhoz húzni ,minden típus néztem,erős a német tábor is.
Ebben az árban Megane 2-t is néztem!
Várom még mindig a kommenteket!
2014. máj. 4. 22:17
7/10 anonim válasza:
Én a helyedben várnék egy nagyon picit, és vennék egy Laguna III-at. Ha jól megnézed árban, már ezt a sávot súrolják és messze-messze megbízhatóbb, mint a régebbi tesója, és hosszú távon sokkal értékállóbb lesz, mint a régi modell.
8/10 A kérdező kommentje:
Nézegettem a laguna lll is.
Elég jó áron adják azokat is,még elgondolkodok rajta.
2014. máj. 5. 08:44
9/10 anonim válasza:
Olvass utána népítéleten is, nagyon jókat írnak róla. Az enyém még csak fél éve van meg, szal megbízhatóságról keveset tudok nyilatkozni, de arra ott a népítélet.
10/10 karador válasza:
Peugeot 407 Ár érték arányban jobb szerintem, de persze függ a felszereltségtől. Renault sem rossz, de az elektronikus idegesítő hibákkal gyakrabban találkozom ennél a típusnál.
Én a Peugeotot ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!