Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Most takarítottam az autót és úgy kezdtem hogy leöblítettem hideg vízzel majd autó samponos vízzel lemostam, körbetöröltem szárazra felporíloztam majd a külső műanyag részeket műanyagápolóval lekezeltem. Egyszer csak azt vettem észre hogy a kocsi oldalán egy kis helyen elkezdett folyni a festék, ez melyik szertől lehet?

2015. aug. 28. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A festék nem folyhat. Ha gépkocsira való szerekkel tisztítottad akkor kizárt hogy a festék folyt volna. Nem lehet hogy a polírozóanyag picit felvette a festéket s egy kis vízzel keveredve olyan hatást keltett mintha a festék folyna?
2015. aug. 28. 21:40
 2/3 A kérdező kommentje:
De, sőt tuti hogy az a baja. Már csak az a kérdés hogyan tüntessem el? Mondjuk annyira nem látszik csak kitapintható mintha 3D-s lenne
2015. aug. 29. 01:09
 3/3 JulesTS ***** válasza:

Akkor az a megfolyas nem most keletkezett, hanem fenyezeskor. Most csak eszrevetted...

Finomcsiszolo belyeggel lehet sikba hozni a feluletet es utana kell polirozni. Ha szerencsed van akkor festek folyt meg es nyom nelkul eltuntetheto, de ha az alapozo, akkor egy szep feher foltot fogsz oda csiszolni...

Ezt a megfolyast alapozas/fenyezes utan illett volna eltuntetni. Igy en mar nem nyulnek hozza...

2015. aug. 29. 06:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!