Audi 80?! Milyen motorral?
Figyelt kérdés
Mindenképpen ilyen tipusú autót szeretnék venni bár nem tudom melyik motorral lenne jobb döntés. 1.9 tdi vagy 2.0 benzin.2015. aug. 25. 01:17
2/6 anonim válasza:
Csak a zegykilenc tédéji, mer' annál jobb motor nincsen a világon sehol sem. Lehetőleg jól kormoljon, mer' akkor a legkirájabb.
3/6 anonim válasza:
Ezekből már nincs eladó olyan épkézláb TDI amiben benne van még pár év probléma és aggodalommentes használat. Ha igazi csemegét szeretnél akkor 2.3 literes soros 5 hengeres motoros modellt keress. Persze azzal is bele lehet nyúlni a "darázsfészekbe" de talán kevesebb tulajdonost és kilométert jártak meg ezek az autók, mint a TDI-k. Egyébként a 2 literes is lehet nagyon jó választás, de azért ott mégiscsak 4 henger adja meg az alaphangot. Igaz vannak 6 hengeres modellek is (2.6, 2.8) de azok nem szólnak annyival szebben az 5 hengeresnél mint amekkora a többletfogyasztásuk.
4/6 anonim válasza:
Akik a benzinest ajánlják a dizel helyett, azoknak irom, hogy akkor majd segitsenek a kérdezőnek megjavitani a hires 2.0 benzinmotort, mikor besz*rik rajta a K-Jetronic befecskendező, amit szinte senki nem tud megjavitani. Mig az 1.9 TDI-hez nincs olyan szerelő aki nem ért.
5/6 anonim válasza:
Akkor én vagyok a "szinte senki", inkább 2.0 mint a tdi kerepelése.
Könnyen javíthatóak csak épp drága hozzá minden.
6/6 anonim válasza:
A kései 2 literesek (amik egyidősek a TDI vel) már biztos nem K-jetesek hanem Motronicosok, az meg már eléggé problémamentes tud lenni. Hogy minden "Bekő Tóni" szintű szerelő értene a TDI-hez, na az mese habbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!