Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek szép ez az autó?

Szerintetek szép ez az autó?

Figyelt kérdés
[link] 22 éves fiú vagyok és ezt az autót vettem meg 1 500 000 Ft-ért. Én nagyon szeretem, viszont vannak akik cikiznek.

2015. aug. 24. 23:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
ha magadnak mondogatod,hogy megérte akkor biztos,hogy jobb lesz :)
2015. aug. 25. 13:41
 22/27 anonim ***** válasza:

azért meg külön had gratuláljak,hogy 1.5M ért vetted meg,hahun meg csak 1.3M :D

am szerintem ha minden rendben van a kocsival akkor esetleg ér 800E FT ot ... km állásban meg azért nem bíznék annyira :D

2015. aug. 25. 13:46
 23/27 A kérdező kommentje:
Hol láttad te ezt 1.3ert?
2015. aug. 25. 14:19
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha már fehér tuning Peugeot kellett, akkor olyat kellett volna vegyél vagy csinálj, mint a Taxi filmben a Peugeot.
2015. aug. 25. 16:19
 25/27 anonim ***** válasza:

[link]

1.29 Mill

2015. aug. 25. 17:43
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát ahogy írjátok, a két hirdetésben egy és ugyanaz az autó. Jól mutatja, hogy a kereskedők mennyit raknak rá az autók árára. Eredetileg volt 1.2, a kereskedő talán lealkudta 1.1-re és annyiért vette meg, utána 1.5-ért adta el a végső gazdájának. Nem egyedi eset, mindig így csinálják, még az olcsóbb autókra is rádobják a 3-400 ezer haszont. Aztán egyszer úgyis jön egy pénzes balek és elviszi a piaci ár feletti áron és akkor még szavatosságról, garanciáról hallani sem akarnak (amit a törvény előír!!!). Na ezért kerülöm a kereskedőket nagy ívben.
2015. aug. 28. 15:50
 27/27 anonim ***** válasza:

Az ilyen cigánytuningos autókat eleve nyomott áron veszi be a kereskedő, mert nehéz eladni. Sokkal nehezebb, mintha gyári állapotú lenne.

Szerintem mondjuk kifejezetten undorító és ízléstelen, de nyilván van, akinek ez tetszik. Az más kérdés, hogy ennyiért nem érte meg, és ez most nem ízlés kérdése. Egy ennyit futott 307-es reális ára mondjuk 600 ezer, ha erre még megveszed ezeket az ordenáré spoilereket és kerekeket meg a "hifit", akkor is megáll 1 millióban.

De ha neked ez tetszett, akkor legyél vele boldog, használd egészséggel! Azon viszont ne csodálkozz, ha telepi suttyónak néznek vele, még ha nem is vagy az.

2015. aug. 28. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!