Közvéleménykutatás! Szerintetek szép ez az autó, vagy sem?
Figyelt kérdés
Toyota Celica st185.
Kíváncsi lennék fiúk, lányok meg mindenki véleményére.Köszi!
2015. aug. 22. 14:31
1/6 anonim válasza:
Alapjában véve jól néz ki (japán design elvégre), de nekem nem jönnek be ezek a sportautónak kinéző gépek.
2/6 anonim válasza:
Ezek igényesen vannak tuningolva, nem sufni szökevények, de nekem nem tetszenek. Inkább vennék 5-ös golfot. D: Valahogy a stílus nem áll közel hozzám. :D 22/f.
4/6 anonim válasza:
Nem is tudom. Egy részről tetszik, hogy nem tucatautó. Mert ha megnézzük a szalagról lejövő autókat, azok mind egy kaptafára készülnek. Ugyanazok a formák köszönnek vissza a Fordokról, mint az Opelekről, vagy a Golfokról.
Más részről viszont magyar utakra nem valók ezek a szörnyetegek.
5/6 anonim válasza:
Mikor fiatal voltam, tetszettek. Igazából még most is tetszik, mert nem a mai tucat-autó, de csak gyári (vagy közel-gyári) állapotban. Ez a rengeteg szpojler, szoknya, légterelő, szárny, kisfasszom teljesen tönkreteszi az eredeti dizájnt.
6/6 anonim válasza:
Nekem is olyan közepes. Magamnak biztos nem vennék ilyet, inkább valami praktikusabb autót.
Gondolom nem lehet egy mai darab...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!